sorok között

sorok között

Ritkaföldfém

2011. december 15. - Politikai Ateista

Nemrégiben írtam egy bejegyzést arról, hogy miközben az Egyesült Államok dollár milliárdokat (és emberéletek százezreit) áldozza fel a világ kőolajkészletei feletti ellenőrzés biztosítására, aktuális riválisa, Kína milliárdokat fektet a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos fejlesztésekbe.

Talán volt aki azt gondolta, hogy valami gagyi Kína-propagandát próbálok a köztudatba ültetni, a Portfolio.hu azonban a segítségemre sietett. A Siemens, és a Sanghai Electric között kötendő megállapodásról regélő cikkükbe ágyaztak egy érdekes grafikont is.

 

 

Kínában erősít a Siemens

Portfolio

Ha már az érdekes grafikonoknál tartunk itt egy másik. Ez az Egyesült Államok iraki háborús kiadásait hasonlítja össze a különböző energiaforrások kutatás-fejlesztésére fordított összegekkel. (2007)

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr283461727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása