sorok között

sorok között

Na, ez nem tartott sokáig...

2015. február 06. - Politikai Ateista

Január 28-án írtam Ilya Ponomarev orosz ellenzéki képviselő washingtoni előadásáról, ahol arról beszélt, hogy Putyin "demokratikus" ellenzéke hogyan vehetné át a hatalmat a jelenlegi kormánytól.

Ponomarev elismerte, hogy a "demokratikus" ellenzék gyakorlatilag kissebbségben van a Putyin témogatóival szemben, ahogy ezt a közvélemény-kutatások is sugallják.

Ezért sem látja esélyét annak, hogy a választások útján történjem meg a hatalomváltás.

Ponomarev azt is bemutatta, az előadásán, hogy milyen feltételekre lenne szükség ahhoz, hogy a demokratikus kisebbség véget vethessen a Putyin-korszaknak, akár a választások megkerülésével is.

 

conditionsrus2.JPG

 

Többek között állandó, jól szervezett tüntetések, és egy vezető kell. Ponomarev szerint a legmegfelelőbb vezető Hodorkovszkij lenne.

 

A tüntetések szervezése már meg is kezdődött, március elsejére várható az első - és az egyik főszervező természetesen Hodorkovszkij.

 

Hodorkovszkijnak egyébként még Ponomarevnél is radikálisabb elképzelései vannak a "demokratikus" hatalomváltásról.

Hodorkovszkij a múlt héten egy interjújában úgy vélte, hogy a Putyin-korszak háromféle forgatókönyv szerint érhet véget: természetes halálával, környezete összeesküvésével vagy az 1917-es forradalom megismétlődésével. - NOL

 

 Azon a blogon ahol az előadás videóját találtam (Land Destroyer), a szerző nem tudta eldönteni, hogy Ponomarev prezentációja csak ötletelgetés, vagy konkrét program.

Nos, úgy látszik az utóbbi...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr67143275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindentLatoLeo 2015.02.06. 16:31:27

bizonyos, jellemzően nem angolszász oldalakon hanem pont ellenkezőleg, össze lehet szedni olyan információmorzsákat, amiből az derül ki, hogy P. anno azért lett kiválasztva a legmagasabb posztra, hogy elvigye a balhét. három részre akarták felosztani O.o.-t, és ezek a folyamatok annyira elő voltak készitve, hogy már a pénznyomtatást készitették elő nagyban. ez persze csak dióhélyban összefoglalva, de világos, hogy P. ahelyett hogy rendes bábu módjára elvitte volna a balhét - érts, bűnbak lett volna, és felelős O.o. széthullásáért, és élt volna esetleg mint Gorbacsov, hátralevő életében, ő szépen kisakkozott mindenkit.
nem tudom ellenőrizni az elmélet helyességét, de ha ezt helyettesitjük be az egyenletbe, nagyon sok olyan dolog más megvilágitasba kerül, ami eddig érthetetlennek tünt, kezdve a legelejétől.
a kockák ilyenkor szépen összeállnak, és persze valakiben felötlik Brzezinski neve és műve is ...

mindentLatoLeo 2015.02.06. 16:34:07

itt sajnos orosz és egyéb szláv nyelvek tudása kell, ami nem is olyan egyszerű, amikor a világ úgy működik, hogy mindent először angolra, majd csak utána forditanak le a saját nyelvükre az emberek...
na és persze 'dióhéjban', nem pedig dióhélyban...

Politikai Ateista · http://sorkoz.blog.hu 2015.02.12. 20:45:15

@mindentLatoLeo: Még nem hallottam, hogy P.-t erre a feladatra választották volna ki, de Madeleine Albright már célozgatott arra korábban is, hogy Oroszországot fel kellene darabolni.
süti beállítások módosítása