sorok között

sorok között

Az alkoholisták lazák

2013. augusztus 03. - Politikai Ateista

Ben Bernanke szerint korai még a lazítás végéről beszélni. Ez érdekes, hiszen nem is olyan régen még éppen ő beszélt róla.


A pénzbőség egyelőre marad:

Alapvetően optimista hangulat jellemezte a héten a nemzetközi piacokat, miután Ben Bernanke a laza monetáris politika folytatását helyezte kilátásba, valamint vegyes makrogazdasági és vállalati hírek kerültek publikálásra. - Nem kegyelmeztek az OTP-nek a héten - Portfolio


Most ideírhatnám, hogy én szóltam, ezért ide is írom.

Nem tudom, hogy csak engem aggaszt-e, hogy annak az embernek, akiknek a szavai százmilliók életére van befolyással, látszólag fogalma sincs mit csinál.

Bernanke olyan mint egy alkoholista, aki tudja, hogy a szenvedélye ki fogja nyírni, de nem érez erőt arra, hogy szembenézzen az elvonási tünetekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr275439706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása