Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

sorok között

sorok között

A szex gazdaságtana 18+

2013. július 09. - Politikai Ateista

Mindig is érdekeltek a társadalomtudományok, mindig kíváncsi voltam voltam rá, hogy milyen mozgatórugók állnak az emberi viselkedés mögött. Karl Marx sejtette.

Eleinte pszichológiával vagy szociológiával szerettem volna foglalkozni a társadalmi jelenségek alaposabb feltérképezése érdekében. Mostanában nem ugyan szerencsés Marxra hivatkozni, de abban feltétlenül egyetértek vele, hogy az emberi cselekedetek túlnyomó többségét elsősorban a gazdasági környezet határozza meg. Vállalom, hogy ez a megközelítés esetleg szűk látókörre utal, de a gazdaság tényezők szinte mindig ott rejtőznek a cselekedeteink hátterében.

És akkor bemutatkozik a szőke herceg 2.0:

Épp ideje, hogy felvilágosítsalak Titeket arról, hogy mi nők nem vagyunk azok a földre szállt, mosolygós, buta cicababák, akiknek Ti, Macsók gondoltok minket. Azt hiszitek, hogy mi, hercegnős meséken nevelkedett nők tündérmeséket álmodunk, esküvőre, gyerekre, boldog családra vágyakozunk. Igen, a szívünkkel ezt kívánjuk, olyan tisztán, mint Anyáink és Nagyanyáink. De sajnos ez nem az a világ, ahol megéri várni a szőke herceget fehér lovon, ez már az a világ, hogy a szőke herceg sármos, őszülő és középkorú, Volvót vezet, anyagi biztonságot nyújt, mi pedig mosunk, főzünk, takarítunk. Szépségszalont nyitunk a pénzéből, neveljük a gyermekeit, amíg ő húszas cicababákat dug." - Hagytam, hadd dugjon addig, amíg nekem is jó - Velvet

A fejedelmi többes használata ellenére nyilvánvalóan nem lehet általánosítani, valószínűleg nem mindenki gondolkodik úgy mint a levél szerzője. De az, hogy egy ilyen vélemény - még ha névtelenül is - vállalható, sokat elárul a gazdasági körülmények párkapcsolatokra gyakorolt hatásairól. Mivel a jómódú partnerek piacán a kereslet-kínálat aránya nem kiegyensúlyozott, az anyagi biztonságért cserébe egyre szélsőségesebb kompromisszumok születnek.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr455395254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. jenőke (jenőke) 2013.07.09. 05:29:41

Kissé egyoldalú és elfogultra sikerült írás.
A dolog fordítva is működik.
A hölgyek majd kiegészítik hozzászólásaikkal.
(vagy sem)

2013.07.09. 15:03:37

A csajnak, egy apróságot kivéve, tökéletesen igaza van - a nők (főképp a kelet-európaiak), szinte kívétel nélkül megélhetési k@rvák. Az esküvő c. bohózat eljátszása, és legalábbbb egy, gyors gyerek, csak azért kell, hogy ezzel a pénzcsapot konstans maguk felé irányítsák. Mindeközben persze mindenki azzal kefél, akivel akar. Annyiban nincs igaza, hogy már nagyanyáink is ugyanígy csinálták - igaz, ők diszkrétebben.

borzimorzi 2013.07.09. 17:00:19

@Dr. jenőke (jenőke): Hol veszélyes ez? Az ürge a meghívott exeit gyorsan faképnél hagyja, aztán hamar elfelejti azt az 5 perc kínos csendet.
Nevetséges.

Mellesleg a poszt írója csak azt kapta, amit érdemelt. Nekem ne mondja senki, hogy ha valaki tényleg szerelmes a párjába, akkor a párja szakítását követően azonnal rohan a már jól bejáratott, új herceghez. Az ilyen sose volt szerelmes, hanem csak egy számító tyúk, aki több vasat is tartott a tűzbe. Aztán amikor az egyik nem kért már belőle, akkor izzította a másikat. Az ilyen számító luvnyák csak azt kapják az élettől, amit maguk is adnak: folyton-folyvást megcsalják őket, ahogyan ők maguk is a párjaikat. Aki férfi ilyennel kezd, annak úgy kell.

Üdv:
b
süti beállítások módosítása