sorok között

sorok között

Rámozdul a kormány a konkurenciára

2013. június 04. - Politikai Ateista

A kormány a polgárőrséget is beveti annak érdekében, hogy a trafiktörvénnyel megalapított nemzeti bagóarisztokrácia profitját biztosítsa.

Együttműködési megállapodás írt alá a Budapesti Polgárőrség a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságával. Az illegális dohány- és fémkereskedelem elleni harcban is számítanak a polgárőrökre. - A polgárőrök is lecsaphatnak a dohánybizniszre - Napi Gazdaság

Már nem kell sokat aludni addig a napig, amikor a BTK módosításával a cigicsempészek a hazaárulókkal, vagy a terroristákkal kerülnek majd egy lapra.

Nem bízzák a véletlenre. Dohány van a dohányban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr375341525

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2013.06.05. 05:25:05

Szúrjatok ki velük! Érje el a célját! Szokjatok le! Te nyersz, ők meg bele döglenek!

Bretschneider detektív 2013.06.05. 10:26:24

Önkéntes rendőrök. Volt már ilyen, portás költészet.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.06.05. 10:29:00

Ez már szerintem is túlhisztéria.

Harc az illegális fémkereskedelem és dohánycsempészet ellen? Nagyon helyes. Nem ezzel van a gond. A dohánykereskedelem koncessziósításával sem volt szerintem gond. Az elosztás módjával volt. A mutyival volt.

Szociknak vége 2013.06.05. 10:38:49

@Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik: Ja az biztos kimaradt hogy az ügyészség személyes adattal való visszaélés miatt nyomoz/hangfelvétel ügy/.

Ez volna a TRAFIKMUTYI. Ennyi, vége.

wirth6 2013.06.05. 10:40:18

Bájos a csempészeket egyszerűen csak "konkurencia"-ként aposztrofálni.

Mária 2013.06.05. 10:42:32

A polgárőrök helyében én nem húznék ujjat az ukrán dohánymaffiával.

Persze ők tudják.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.05. 10:58:47

polgárőrök??

És azok fognak a saját településükön spicliskedni?

Mert másik településen nem csinálhatnak semmit.

Mondjuk sokat a sajátjukon se...

tobeor 2013.06.05. 11:02:49

Ide jutottunk. Mivel a pártnak gazdasági érdekeltségei vannak (abszurd, középkori), ezért gazdasági konkurensei is vannak.

A csempészek egy dolog, de mostantól az egészségmegőrző kampányok, az egészséges élet hirdetése is keresztezi a Fidesz üzleti érdekeit. A Fidesz ellenérdekelt a magyarok egészséges életvitelében.

De mindegy is, ennek az országnak harangoztak. A maffia lenyúlt mindent és olyan erős lett, hogy bármilyen más színezetű kormányzást képes megakadályozni, ellehetetleníteni. Innen nincs kiút.

Nálam az utolsó csepp az ügyészség volt, ahogy pár napja nyíltan megtagadta a nyomozást a Fidesz ellen. Pedig az egész ország látja-hallja a bizonyítékokat a maffiabűnökre. Az ügyészség ezzel vállaltan a maffia kiszolgálója lett, bűntársa, bűneinek takargatója. A párttag bűnözőkhöz nem nyúl a törvény keze. Ezzel az ország véglegesen egy lecsúszott maffiaország lett. És ez ellen nem tudtok tenni semmit, szokjatok hozzá.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.06.05. 11:26:04

@MetroGoldwinMayer: Nem ez. Ez a gumicsont. Amin lehet csámcsogni és ez a hozzád hasonló narancsködösöket ki is elégíti. Lelketek rajta.

Szociknak vége 2013.06.05. 11:31:20

@tobeor: A WHO épp kitüntette Orbánt a dohányzásellenes harc miatt....:) Persze inkább nektek komcsiknak hiszek nem az ENSZnek meg az Ügyészségnek.

VadMacs 2013.06.05. 11:50:54

@MetroGoldwinMayer:
ha holnap Csóti és Görényi Nobel békedíjat kapna, akkor őket is felmagasztalnád? Fideszdroid...

tobeor 2013.06.05. 11:50:58

@MetroGoldwinMayer: A szegény WHo onnan amerikából nincs képben a magyar ügyekkel, de arra jó hogy a Fidesz verje a mellét. Örök fideszes szokás ha egy külföldi szervezet megdicséri akkor lobogtatja, ha elítéli akkor meg hisztiznek és tagadnak, lásd most a Velencei Bizottság mélyen elmarasztaló ítéletét.

Nem vagyok komcsi, a fidesz komcsi, államosít, lenyúlt mint régen Rákosiék.

Te pedig ne nekem higgy vagy másnak, hanem a te saját fülednek és szemednek. A trafikügy szervezett bűnözés volt, ezt mindenki tudja, ez tagadhatatlan. Kikerült a hangfelvétel, azok nyertek, akiket azon mondtak. Az adatok meg Pestről kerültek ki, és kerültek vissza. Ez szervezett bűnözés, maffia. Ezt az egész ország tudja, látja, tény.

Attól kezdve hogy az ügyészség nem az igazság felderítésén dolgozik, és ezt nyíltan megtagadja, és helyette a pártmaffia bűneit leplezi, ez az ország hivatalosan is egy maffiaországgá vált. Ezen nincs mit szépíteni.

És ismerve milyen sok milliárdos gazdasági hátérhatalmak vannak a maffia mögött, ez nem is fog változni.

Én sokat nem tehetek, a nemzeti ellenállás passzív módját választom: minden adó befizetését ahogy tudom kerülöm. A nemzetellenes maffiának nem adózok. A különféle polgári engedetlenségeket támogatom. A maffiarendszer illegitim rendszer.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.06.05. 11:58:55

Így lesz rend. A rendet csak a zsidó utálja, mert a zsidó a rendetlenségben szeret halászni, ezért okoznak mindig zűrzavart a zsidók, ezért találhatóak meg minden politikai mozgalomban nagy számban, hogy bajt keverjenek.

Mitzimackó 2013.06.05. 11:59:50

Amerikában is a szesztilalom alatt fejlődött ki és erősödött meg a szervezett bűnözés. most ugyanezt kormányzati szinten csinálják. pedig emlékezhetne ez a sok barom az állami egyeduralomra. hogy csak pl. a Merkúr-t említsem :-)

Szociknak vége 2013.06.05. 12:14:12

@tobeor: Ja tehát a WHO nincs képben, az Ügyészség meg hazudik...

Csak a zsindex monja meg a zigazat...:)

tobeor 2013.06.05. 12:24:07

@MetroGoldwinMayer:
Igen a Polt Péter fideszes vezette ügyészség hazudik, kiszolgálja a maffiát, ezzel maga is a maffia részévé válik. És obstruálja Magyarország igazságszolgáltatási rendszerét.

Az pedig, hogy a trafik kiosztás szervezett bűnözés volt, az tény, és a bizonyíték is nyilvános.A hangfelvétel is nyilvános, a nyertesek listája is nyilvános, a levél is nyilvános. Mondom, te magad hallgasd meg, és aztán döntsd el te magad, hogy bűnöztek vagy sem? Szerinted ép ésszel lehet ezt tagadni? Nem lehet, az ügyészség pedig nem nyomoz maffiatagok után.

Ez az ország maffiaország lett. A rendszert nem ismerem el legitimnek, nem adózok, és támogatom a polgári engedetlenségi mozgalmakat. Ennyit tudok tenni.

Szociknak vége 2013.06.05. 13:40:50

@tobeor: Meghallgattam, meg is értem miért kussol a sok lelkes balblogger azóta a trafikmutyiról. Mióta nem ők mondják meg mi van a felvételen szépen el is aludt az ügy...

Azon a felvételen semmi nincs, ill. annyi ami ebben az egy pontban - személyes adatokkal visszaélés - elég egy nyomozás megindítására.

Mitzimackó 2013.06.05. 13:48:50

Nem is feltűnő az ügyészségnek, hogy a trafikra pályázók és azt elnyerők nagy többsége soha, semmilyen kereskedelmi tevékenységnek még a közelében sem volt, pl egy énekes, vagy egy épp külföldön lévő sportoló, mindkettő huszonéves :-)

Szociknak vége 2013.06.05. 13:51:44

@Mitzimackó: 2 az nagy többség az 5000ből.

Tahó Sandokan 2013.06.05. 13:58:42

Szerintem vissza kellene állítani a halálbüntetést, és lehetne a dohánycsempészekkel kezdeni.

Sőt, irtsák ki a családjukat is.

tobeor 2013.06.05. 14:04:09

@MetroGoldwinMayer:
Szerintem valami mást hallgattál meg, mert az a felvétel egyértelmű. Szó szerinte az van benne, hogy a szocik nem nyerhetnek, meg hogy "Elkötelezett jobboldalinak kell lenni".
Ha kéred szívesen belinkelem a hangfelvételt.

Ez már önmagában kimeríti a hivatali visszaélést, a befolyással való üzérkedés bűncselekményének gyanúját. Az, hogy náluk volt a lista, az is csak illegálisan lehetett, és még ott van egy másik városból a levél is.

Nem tudom miért tagadod azt ami tény. Ezek bizonyított báncselekmények.

Az ügyészség elárulta Magyarországot azzal, hogy megtagadja a nyomozást és a maffia mellé áll.
Egy olyan ország pedig, ahol az uralkodó párt maffiába megy át, és tagjaira a törvény nem vonatkozik, törvény felett állnak és bűnözhetnek, az bizony egy maffiaállam.

Szociknak vége 2013.06.05. 14:13:45

@tobeor: Az hogy egy polgármester azt mondja a haverjainak hogy szocik nem nyerhetnek, nem bcs., és nem is szabálysértés. Mellesleg azt mondta hogy 'szocik ne nyerjenek'.

Persze, önmagában. Szenvedhetsz még ezen, gondolom Strassbourgba is eljut az ügy, hadd röhögjön rajtatok Európa is.

tobeor 2013.06.05. 14:30:41

@MetroGoldwinMayer:
A polgármester a fideszfrakcióval közösen kiosztotta a koncessziókat. Ez van a felvételen. Ezt magyar ember nem érti félre, egyértelmű.

Már a tény, hogy tudott arról, kik pályáznak, már bizonyítja hogy illegális információáramlás volt, mert erről nem tudhattak volna. Hogy pedig kiosztják a jogokat, az hivatali visszaélés, befolyással való üzérkedés bűncselekménye.

Mindez tehát bizonyított, cáfolhatatlan tény. Hogy az ügyészség nem nyomoz a fideszes bűnelkövetőkkel szemben, ez pedig egy másik tény. Ha egy ország ügyészsége a bűnözőket védi, akkor az az ország megszűnik jogállamnak lenni. Ha pedig nincs jogállam, akkor az államhatalom nem legitim.

bőrmók 2013.06.05. 14:31:52

@MetroGoldwinMayer: Európa mondjuk pont nem rajtunk röhög

vajdasagi 2013.06.05. 14:42:59

@MetroGoldwinMayer: Nézd, ezt kár megpróbálni védeni: ez egy egyértelmű trafikmutyi volt. Próbálkozz inkább mással, mondjuk terelj: például kártalanítsd a Hajdú-Bét károsultjait. Az esetelg beválhat. Mert a trafikmutyit tagadni, azzal az érvvel, hogy a Polt Péterék azt mondták, hogy nem történt bűncselekmény - nos az csak egyre több kárt okoz a Fidesznek.
Ezért inkább a terelést javaslom.

Vagy kérdezzétek meg, mit csinált Oszkó a Wizzairben.

Szociknak vége 2013.06.05. 14:59:42

@tobeor: Ezt nemcsak hogy nem bizonyítja a felvétel = fideszfrakcióról szó sincs rajta, hanem még csak nem is valószínüsíti = alapos gyanú lásd. btk. A többi duma.

Miért is ne tudhatott volna róla kik pályáznak? Egy 20.000es városban? Ne röhögtess. A mantrát nyomod ahelyett hogy gondolkodnál. Ha pont a pályázó mondja meg a polginak hogy ő biza pályázott abban szintén semmi tvtelen nincs.

@vajdasagi: Persze hogy egyértelmü, mint az is hogy a manyup magántulajdon volt. Csak a bíróság szerint nem, persze a pártsajtót ez mit sem zavarja...:))

tobeor 2013.06.05. 15:51:58

@MetroGoldwinMayer: Érdekes, olyat tagadsz amit már elismertek, a polgármester is bevallotta hogy beszéltek róla és hogy a felvétel igaz. Hadházy Ákos pedig tanú, amit mond egybeesik a felvétellel. Az, hogy nem veszed figyelembe a tényeket, nem tüntetni el azokat. Hogy kerültek hozzájuk az a adatok? Ezt csak Pestről kaphatták meg. A vesztes pályázók megmondták, hogy nem adták ki az infót. Az pedig hogy osztogatták a jogokat szintén bűncselekmény.
A védhetetlent véded. De ez a te döntésed. Ha úgy akarsz tenni, mintha minden rendben lenne, a te dolgod. Én nem dugom homokba a fejem.
Egy ilyenért már régen előzetesben kéne ülnie vagy két tucat embernek.

A manyup pedig magántulajdon volt, ezt a törvény szövege egyértelműen kimondta, kérésre szívesen bemásolom a vonatkozó jogszabályt.
süti beállítások módosítása