sorok között

sorok között

Szubjektív közbiztonság

2013. június 02. - Politikai Ateista

Pintér Sándor úgy érzi, hogy mi úgy érezzük, hogy javult közbiztonság:

A belügyminiszter az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának ülésén beszámolójában kiemelte: a felmérések alapján az állampolgárok megítélése szerint javult a közbiztonság Magyarországon. - Pintér: javult a közbiztonság hazánkban - Orientpress

Belügyminiszterként csak egy telefonhívásába kerül, és az összes létező bűnügyi statisztika az asztalán hever. A konkrét adatokkal azonban nem kíván fárasztani senkit. A közbiztonság alakulásának megítélését az érzéseinkkel kapcsolatos felmérésekre alapozza - a számok helyett.

A feltételezett megítélést ugyanolyan nehéz bizonyítani, mint cáfolni.

Pintér Sándor a beszámolójában azonban felhívta a figyelmet a családon belüli erőszak terén tapasztalható minimális emelkedésére is.

Na ja, egyre több a köcsög vakkomondor.

De legalább az akadékoskodó, és komoly közbiztonsági kockázatot képviselő régészmaffiával sikerült végre leszámolni:

A belügyminiszter egyik témája a régészet volt. Azt mondta, a korábbi gyakorlat használhatatlan volt, sokszor nehezen vagy egyáltalán nem találták meg a közös hangot az építtetők, a kivitelezők és a régészek. Szerinte most, hogy a régészeti és műemléki hatósági ügyek a BM szakmai irányítása alá kerültek, már nem fordulhat többé elő, hogy egy beruházás a régészek miatt áll. - Pintér: A közbiztonság olyan, mint a levegő - Index

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr355338406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tristen2006 2013.06.02. 08:57:45

még orvosnál sem volt és máris leleteket akar lopni:)

toportyánzsóti 2013.06.02. 09:43:44

Jelekből olvasókkal nem lehet értelmesen trafikálni,nekik a negatív növekedés is növekedés...

Mitzimackó 2013.06.02. 17:43:10

A köcsög régészmaffiával sikerült leszámolni, elbontható a 15. századi városfal parkoló és nemzeti szórakozda miatt...

komissarlajos 2013.06.02. 22:47:10

„javult a közbiztonság Magyarországon...“
Lásd Pécs közbiztonságát! És páva még alá is nyal pintérnek.

regress 2013.06.03. 04:49:04

egy dolog nem javult,pintérék elme állapota.

osztrák piktor 2013.06.03. 08:49:57

A régészmaffia körében sikerült 30% feletti munkanélküliséget, illetve pályaelhagyást előidézni. Mára teljesen felszámolták az örökségvédelmet, az aktív tudományos élet dermedt csendbe fulladt. Eredmény: ezrével indulnak zavartalanul a zöldmezős ipari beruházások...vagy nem?

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.03. 09:11:02

ő lehet, hogy érzi, hogy én érzem, de, hogy én nem érzem, hogy érzem az biztos.

osztrák piktor 2013.06.03. 13:10:11

Talán a fővárosi utcákon több rendőrt lehet látni (legalábbis a nyolcban), vidéken nem tudom, mi a helyzet. Az emberek mindennapi biztonságérzetét a hírszolgáltatók befolyásolják leginkább. Ha a hírek között sok a bűnügyi témájú, vagy mondjuk csak az elkövetésről számolnak be, az elfogásról nem, az embereknek csökken a biztonságérzete.
süti beállítások módosítása