sorok között

sorok között

Vészjósló üzenet Brüsszelnek

2013. május 04. - Politikai Ateista

Alig néhány napja írtam, hogy az európai demokráciák klasszikus konzervatív-szociáldemokrata, esetleg liberálisokkal fűszerezett körforgását meg fogja zavarni az unió-ellenes pártok növekvő népszerűsége.


Az Egyesült Királyságban még korántsem marnak annyira a megszorítások, mint a perifériás országokban, ennek ellenére az brit EU-szkeptikusok megkérdőjelezhetetlen sikert arattak a csütörtökön tartott időközi választásokon.

Összesen 34 angliai megyében és megyei jogú térségben rendeztek időközi tanácsi választásokat, és a péntekre összesített szavazatarányok alapján a UKIP - az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártja, amelynek elsődleges politikai célkitűzése Nagy-Britannia kivonulása az Európai Unióból - a harmadik helyre zárkózott fel, maga mögé utasítva a Konzervatív Párttal koalícióban kormányzó Liberális Demokratákat.

A BBC országos szintre kivetített péntek esti becslése szerint a választási eredmények arra vallanak, hogy a UKIP jelenleg a választók 23 százalékának támogatását bírja. - A brit EU-tagságot ellenző UKIP előretörését hozták az angliai választások - Híradó

_67407491_projected_national_share_3.gif

 

A párt első embere, Nigel Farage nem szokta visszafogni magát az Európai Parlamentben sem. A következő videón éppen Orbán Viktort próbálja felvilágosítani arról, hogy Brüsszel igenis Moszkva.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr535279760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása