sorok között

sorok között

Bankárok és luxuskurvák

2013. március 29. - Politikai Ateista

Kényes kérdés a bankárok év végi bónusza. Különösen akkor amikor a pénzintézetek folyamatosan az adófizetők, és újabban a betétesek segélyeire szorulnak.

Európa bürokratái már majdnem ráéreztek az ellentmondásra.

Az Európai Parlament és az EU-tagállamok képviselői ugyanis Brüsszelben új szabályokról egyeztek meg. A bónusz összege a jövőben normális esetben nem haladhatja meg az alapfizetés nagyságát. Kivételes esetekben azonban a pénzintézetek a csúcsvezetőiknek kétszer akkora összegű prémiumot fizethetnek, mint amekkora az alapfizetésük - Az EU korlátozta a bankárok bónuszainak összegét - Világgazdaság


Valahol azt olvastam, hogy az angolok tartózkodnának a szigorítások bevezetésétől, annak ellenére is, hogy számos bank - amelyek közül néhánynak most éppen a nép a többségi tulajdonosa - komoly veszteséget termelt tavaly.

A hivatalos indoklás szerint a veszteségek még a 2012 előtt elkövetett hibákból adódtak, és a bónuszok vágása több ezer londoni munkahely elvesztését eredményezné. Milyen rossz duma.

Szerintem mindenkit rúgjanak ki aki már 2012 előtt is alkalmazásban állt, a helyüket pedig töltsék fel a bónuszok vágása miatt munkanélkülivé vált komornyikokkal, kokaindílerekkel, és luxuskurvákkal. Az egyetlen gyenge pontja a tervemnek talán az, hogy a kurvák nem elég erkölcstelenek ehhez a melóhoz, lehet, hogy nem bírná a gyomruk.

Igazából én sem vagyok a szigorítások híve. Kapják csak meg a bónuszaikat, utána viszont kötelezzék őket, hogy a jutalom összegét utalják tovább az éppen aktuális bankmentőcsomag-alapba. Most éppen ciprusiba. Ennyit igazán megtehetnek a saját, és a kollégáik munkahelyének a megmentése érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr655161490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindenevő? 2013.03.29. 07:03:37

"Különösen akkor amikor a pénzintézetek folyamatosan az adófizetők, és újabban a betétesek segélyeire szorulnak." Nagyon eltaláltad, hiszen az adófizetők pénzéből már minden hitel ki lett fizetve a "bankmentő" csomagokkal! Szerintem már SENKI nem tartozna a bankoknak ha lenne még tisztesség.

toportyánzsóti 2013.03.29. 09:26:41

Jó a meglátás,testüket áruló nők tényleg nem elég erkölcstelenek ehhez a melóhoz.Kína azért száguld a fejlett világhoz képest,mert ott simán akasztják azokat akik errefelé felfüggesztettel ússzák meg mások kifosztását!Van visszatartó ereje az akasztásnak!

Képes Lajos 2013.03.29. 09:52:16

@toportyánzsóti: Tévedsz! Egyszerűen tarkónlövik.

vomit 2013.03.29. 09:54:29

@mindenevő?: ezer emberbol talan egy sejti az adossagon alapulo penzrendszer mukodesi elvet, pl. hogy a penz kibocsatoja nem "az allam". egesz magyarorszagon szerintem max. 500, de inkabb kevesebb erti igazan, es nagyon jol megel a zsirotokbol.
minden filler kamatos adossagkent kerul forgalomba, es a torlesztes soran megszunik letezni. az ilyen adossagot sosem lehet teljesen visszafizetni, nem lehet "kitermelni", mert kozben az orszagbol eltunik a penz, es eleve is mar tobb a tartozas, mint a teremtett penz. a munkaerotok felet kozvetve vagy kozvetlenul a penz letezese fejeben veszik el toletek. most ert el a koppra a rendszer, ahol a bankok kamatigenyet keptelenek az orszagok fedezni.
aki azt hiszi, hogy ha ez igy van, neki biztosan szoltak volna a kozgazdasagtan oran, az biztosan hianyzott, vagy nem figyelt ennel a resznel:
mek.oszk.hu/02400/02442/
"Az állampolgárnak munkája fejében
kifizetett bankjegytömeg nem más,
mint egy bank tartozása; és ha az
állampolgár este hazafelé menet
betér egy vendéglőbe, és felhajt
egy pohár bort, akkor fizetség
fejében banktartozást ad át a
vendéglősnek."

toportyánzsóti 2013.03.29. 10:22:34

@Képes Lajos: Humánusabbak mint gondoltam,részemről a szeppukut tartanám indokoltnak.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.03.29. 15:19:41

Ha nekem szar, akkor mindenkinek legyen szar. Hát ha én nem kapok bónuszt, akkor más se!

ABC123456 2013.03.29. 15:36:21

Jó lenne, ha egyszer már nem a luxuskurvákon örömködnétek meg a kattintást vadásznátok az emlegetésükkel, hanem az őket kilóra felvásároló és használó bankárokon, üzletembereken és politikusokon reszelnétek a nyelveteket.
Ugyanis ők a bűnözők - csupán az áldozatok azok a nők, akiket világszerte csakis az önfeladásuk és a testük kiárusítása esetében enged egy picikét a húsosfazék tartalmához az egyébként világszerte ott tolongó csupa-csupa férfi.
Nekik bezzeg nem kell a testnyílásaikat árusítani az urambátyámozás során, amivel mindent visznek, és a nőket eltávolítják a pénz közeléből.
Minek következtében a világ legszegényebb rétegei között egyre magasabb a nők aránya, a leggazdagabbak között pedig meg sem jelennek.
De tessék csak jóízűen kurvázni őket, az ibgyen van és nem veszélyes.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.03.29. 16:08:40

és van pofájuk felvenni, fogadni mernék, hogy nem sok van köztük aki azt mondja, hogy bocsi, de ezt nem vehetem fel/át...

házelnök 2013.03.29. 16:20:59

Kérdezzétek meg a Csányi nevűt az otp-nél, hogy mi a véleménye a dologról.

vladimir964 2013.03.29. 16:56:44

Hajdan szegények voltunk, de jól éltünk: ma urak vagyunk s nyomorgunk. (Kner Izidor)

nikk rivers 2013.03.29. 20:07:51

ehhj..., de jól tudjuk, hogyan kéne megregulázni a sziti juppiait, éppen csak a saját /sokkal nagyobb/ gazdasági-társadalmi problémáinkat nem tudjuk kezelni.
grat a posztért nem djenge flame
süti beállítások módosítása