sorok között

sorok között

Vérfürdő a moziban

2013. január 14. - Politikai Ateista

Quentin Tarantino nem hisz abban, hogy a képernyőn, illetve a filmvásznon megjelenő erőszak kapcsolatban áll az amerikai tömegmészárlásokkal. Mindenesetre nagyon felhúzza magát ha ilyesmiről kérdezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr725017440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.01.14. 15:41:40

Szerintem nem arról van szó, hogy nem hisz az erőszakos filmek hatásaiban. A gesztusai épp azt mondják, hogy tisztában van ezekkel a hatásokkal, a felelősséget viszont nem kívánja vállalni és a lelkiismeretét nyomná el, nyugtatja.
Azért tiltakozik erőszakosan, mert kérdései az elevenére tapintottak.

Ja, elég jól látszik az arcán, hogy iszik.
Talán épp emiatt.

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.01.14. 15:43:07

@Anyád, a szúnyogok!!!:

Helyesen:

Azért tiltakozik erőszakosan, mert a riporter kérdései az elevenére tapintottak.

graubünden1 (törölt) 2013.01.14. 16:22:14

@Anyád, a szúnyogok!!!:

akkor ezt is fejtsd meg:

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate#By_subregion

a United Nations Office on Drugs and Crime

hivatalos statisztikája szerint Szomália Afrika egyik legbékésebb ( :))) ) országa

(a statisztikák nem tartalmazzák a katonai összecsapásokat, amelyek elsősorban az ENSZ által támogatott átmeneti szövetségi kormány megjelenéséhez köthetők...)

Az ENSZ által közölt gyilkosságstatisztika azonban még a fentiek fényében is megdöbbentő, pl. az USÁ-ban 100 ezer lakosra vetítve kétszer több embert, Törökországban pedig ötször több embert ölnek meg mint Szomáliában.

A többi afrikai szomszéd esetében is nagyságrendekkel rosszabb adatokat közölnek

graubünden1 (törölt) 2013.01.14. 16:30:10

@Anyád, a szúnyogok!!!:

persze az is lehet, hogy Szomáliában kevesebb thrillert néznek és belefáradtak már az állandó vérrontásba + a vérbosszú is elég kemény visszatartó erő a klánok között

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.01.14. 18:28:46

@graubünden1:

A maffia, azaz a kalózok rendet tarthatnak. :)

Politikai Ateista · http://sorkoz.blog.hu 2013.01.15. 12:38:55

@Anyád, a szúnyogok!!!: Őszintén szólva én nem tudom, hogy van-e kapcsolat. Mondjuk az ő helyében én sem értékelném ha állandóan ezzel csesztetnének, és már régen betanultam volna valami sablonszöveget, amit nyugodtan eldarálhatok, olyan statisztikai adatokkal teleszórva ami az én igazamat bizonyítja, mondjuk Szomáliából.

Anyád, a szúnyogok!!! 2013.01.15. 12:53:00

@Politikai Ateista:
Ha nem lenne kapcsolat, akkor nem lennének korhatáros filmek és nem tudnák a szülők beállítani a számítógépeken a tartalomblokkolást.

Mondjuk épp így teszik kívánatos tiltott gyümölccsé is.

Nem tudom, hogy mi lehet a szomáliai adat mögött, akár hiba is lehet. Vagy az, hogy a sima bűncselekmények áldozatait unortodox módon hozzácsapták a katonai konfliktusok áldozataihoz. Bár nem hinném, hogy Szomáliába túl sok turistát csábítanának egy ilyen adattal, de hivatalok mindenhol egyformán gondolkodnak és így szebb az országimázs.
süti beállítások módosítása