sorok között

sorok között

Konfliktust akarsz? Megkaphatod!

2012. szeptember 02. - Politikai Ateista

Az állami tisztségviselők a kormány bizonyítványának magyarázása közben egyre hajmeresztőbb elméletekkel állnak elő. A bajnok kétségtelenül Matolcsy György, de a napokban tett nyilatkozatával Navrasics Tibor is kiérdemelte a dobogós helyezést.

A közigazgatási és igazságügyi miniszter a belpolitikai konfliktusokban a kormány eredményeinek materializálódását vélte felfedezni.

Navracsics Tibor szerint a belpolitikai konfliktusokat nem a kormány tehetetlensége, hanem éppen reformjai, a "beépült érdekviszonyok megtörése" idézi elő, vagyis azok a kabinet eredményes munkáját jelzik. - Orbán helyettese elárulta, mi okozza a belpolitikai konfliktusokat - HVG

Ezek szerint Navrasics a haladás egyik mellékhatásaként értelmezi a konfliktusokat, szóval ha vér fog folyni az utcákon akkor már biztosak lehetünk abban, hogy valószínűleg a cél közelében járunk.

Az élet néha nagyon furcsa tréfákat képes kiagyalni. Navrasics sajátos elképzelése még el sem tűnt a címlapokról, amikor egy érdekes külpolitikai konfliktus kezdett el körvonalazódni. Nincs szükség hosszas nyomozgatásra a megfejtéshez, lehet, hogy az államkötvényekkel házaló magyar fél a jóindulat jeleként, a tárgyalások olajozása érdekében adta ki a baltás gyilkost, de az is elképzelhető, hogy az azeri kormány kért szivességet, esetleg feltételként szabta Ramil Safarov kiadatását. Nem egyedülálló az eset, Nagy Britannia a Lockerbie-merénylet elkövetőjét adta ki Kadhafinak a BP líbiai pályafutásának egyengetése érdekében.

Jerevánban azonban nem örülnek, ment is a levél Navrasicsnak.

Mélységes felháborodásának és csalódottságának adott hangot az örmény igazságügyi miniszter magyar kollégájának írt levelében amiatt, hogy Magyarország kiadta Azerbajdzsánnak az életfogytiglani börtönre ítélet azeri katonatisztet. Az örmény miniszter többek között úgy vélte, Navracsics Tibornak tudnia kellett, mi történik Ramil Sahib Safarovval a kiadatása után. A levelet egy örmény hírportál szó szerint ismertette pénteken. - MTI

Örményország azóta megszakította a diplomáciai kapcsolatokat Magyarországgal, a feldühödött tömeg betámadta a jereváni magyar nagykövetséget, és az azeri határon állítólag már lőnek is. Talán aggasztónak tűnik a kormány diplomáciai baklövése, azonban ha az ügyben személyesen is érintett Navrasics Tibor konfliktus-értelmezését is figyelembe vesszük akkor az események tulajdonképpen a magyar külpolitika rendkívüli eredményeiről árulkodnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr614746472

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: generic viagra 2018.09.06. 03:42:35

Minimoog Voyager-minták - midi.blog.hu

Trackback: Az Alku 2012.09.02. 12:29:56

"Ilham Alijev azeri elnök hosszú idő óta követte a magyar és azeri jogi irodák munkáját, és az ügy lezárásához végül az az egyezmény vezetett, amely Orbán Viktor magyar miniszterelnök azeri látogatásakor született." Kivonat Ali és Ovi tárgyalási je...

Trackback: Hová bújik Orbán Viktor a magyarok elől október 23-án? 2012.09.02. 11:07:42

Orbán retteg. Nem jelenik meg az állami ünnepségeken, nem mond beszédeket nyilvános helyen, nem konzultál, hanem értesít, és kordonnal vetette körbe a miniszterelnöki villát. Retteg attól, hogy megint kifütyülik, hogy megint lebuzizzák, retteg, hogy me...

Trackback: AXE – Hungarian Edition 2012.09.02. 10:56:22

Még az angyalok is bűnbe esnének… * *...

Trackback: Emberkereskedelem ára 2012.09.02. 10:26:31

Az F.MPSZ-KDNP kormány az erkölcs és az etikaoktatás csúcspontjait verdesi tetteivel.  Persze ez csak egy szarkasztikus kijelentés. Ezek akarnak a gyerekeinknek bármit is tanítani? Na ne! Sokan javasolják, hogy a következő hatalomváltásnál Orbán Viktor...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2012.09.02. 10:48:52

Álszent, sunyi, tetű bóvlista fidesz banda. Eddig is sokat ártottatok a magyar népnek, de ezt a szégyent nehéz lesz megemészteni.

jpmjpm 2012.09.02. 10:55:38

LOL :)

navracsics nyilatkozat+a baltás elengedése+az erkölcsórák bevezetése = EPIC :)

antonov 2012.09.02. 11:08:49

Ha majd náluk robbantgatnak az örmény terroristák, azt hogy magyarázzák meg a népnek ezek a seggfejek? Pénzért kiadni egy ilyen vadállat gyilkost...szégyen.

dr kiváncsivagyok 2012.09.02. 11:19:23

@antonov: "örmény terroristák"?????? hehehe idiota te se sokat tudsz a vilagrol me????

:D :D :D bazmeg ormény terrorista anyáááám

LallyPop 2012.09.02. 11:30:46

Navracsics első mondata - korrekt, amúgy nincs semmilyen belpolitikai konfliktus - hacsak a blogszél nem belpol konfliktus újabban - hogy lehetne konfliktus ellenzék nélkül.

A diplomáciai baklövés meg csak a szokásos kórus szerint baklövés, akik ebben most 3 napig jó szórakozást találnak, ha már az ellenzéki koalíció nem jön létre, Gyurnai, az UFOk, sőt a fidesz belső konfliktusai sem jöttek be így már most tudják hogy 6 évig csak kommentelni fogják az eseményeket.

LallyPop 2012.09.02. 11:32:41

@antonov: Nyilván Azerbajdzsán annyira gazdag ország, hogy 2 mrd dollárja van/gyilkos/katona.

Akkor gondold ezt újra és fuss neki még1x.

tisztítottVihar 2012.09.02. 11:41:35

‎"Hullarablók lettünk a legpocsékabb nemzet"- írta góf Teleki Pál, és ez a szóbanforgó esetre is igaz, sajnos. :(

Mihez kezdjünk ezekután a két örmény származású aradi vértanúval, Kiss Ernővel és Lázár Vilmossal?
Lehet, hogy nem is tizenhárman voltak, hanem csak tizenegyen? :P

docika 2012.09.02. 11:44:00

Most Navracsics, vagy Navrasics???

nu pagagyí 2012.09.02. 11:45:48

@Ándi bácsi: Navrasics tyúkszemnek tekinti például az önkormányzatiságot, hiszen a kórházak, iskolák államosítása okoz érdeksérelmet. Szerinte a közösséget érintő döntéseket nem saját választott testületeiknek kell meghozniuk és a közösségüket kiszolgáló intézményekhez sincs semmi közük. Tyúkszemnek tekinti azokat, akik az egypályázós, egynyerteses közbeszerzéseket kritizálják. Azok is gazdák is tyúkszemek, akik helyett rózsadombi ingatlanspekulánsok kapták a mezőgazdasági területeket. Sorolhatnám tovább.

Magyarország becsülete pedig, szerinte, áruba bocsátható.

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2012.09.02. 11:46:32

Jerevánban nincs és nem is volt nagykövetségünk-- konzuli iroda működött ahol egy örmény gyógyszerész látta el "másodállásban" a konzuli teendőket. Örményországnak semmiféle képviselete nincs Magyarországon a képviseletet a bécsi követség látta el eddig---tehát még zászlót égetni,képviseletet dobálni sem tudunk.
Csak a pontosság kedvéért.

LallyPop 2012.09.02. 11:47:28

@nu pagagyí: Országoknak nincs becsülete, soha nem is volt. Mondj már egyet amelyiknek van, aztán kinyitom neked a törikönyvet.

LallyPop 2012.09.02. 11:48:32

@tisztítottVihar: Aztán ki tudta ezt róluk? Hogy örmények? Senki, és 3 nap múlva megint nem tudja majd senki, ha igaz egyáltalán.

nu pagagyí 2012.09.02. 11:48:38

@docika: Ki tudná megmondani. Egy külföldinél sosem lehet tudni. Otthon másképp írják, mint ahogy az igazolványban van.

tisztítottVihar 2012.09.02. 11:49:46

@Ándi bácsi: Nem kellett volna közszemlére tennie, hogy kend egy senki! :D

LallyPop 2012.09.02. 11:50:49

Csak mondom hogy a palesztinok szinte az év minden napján tiltakoznak Izrael ellen a times square-en NY-ban, a turisták között.

Foglalkozik vele a sajtó? Nem. Amivel nem foglalkozik a sajtó az nincs.

letmetellyou 2012.09.02. 11:54:21

Mi magyarok abban a kivételezett helyzetben vagyunk, hogy válogathatunk a tehetségtelenebbnél tehetségtelenebb politikusok között kilószámra. A miniszterelnök, a külügyminiszter, a pénzügyminiszter, meg még folytathatnánk a sort - akár az idében visszafelé is, mert eddig minden kormánynál nagyjából ez volt a helyzet.

A Fidesznél csak azért látványosabb és fájdalmasabb a helyzet, mert mikor két éve megválasztottuk őket (igen, én is), akkor nagyjából tudtuk, hogy ők az utolsó esély. Ha ők nem változtatnak gyökeresen a "Rendszeren", akkor mi magyarok 50 vagy 100 év múlva lehúzhatjuk a rolót és megkérhetünk valami más nemzetet, hogy szülje nekünk tele az országot, mert mi már arra is képtelenek vagyunk.

Szóval itt állunk ezekkel az őrült tehetséggel megáldott politikusokkal és csak imádkozni tudunk, hogy 2018-ban tényleg jöjjön valami "más" - párt, nagykoalíció, szakértők, forradalom, Tamás Gáspár Miklós - mindegy, csak tényleg legyen már egyszer más és jobb ez a rohadt rendszer.

Nekem személy szerint a Fidesz akkora csalódást okozott, hogy Viktort a Fletóval együtt húznám fel a lámpavasra, ha kapnék rá lehetőséget.

Csak ennek a legutóbbi nagy nemzetközi sikerünknek nehogy az legyen az ára, hogy valami őrült kaukázusi terrorista magyarokon bosszulja meg az igazát. Mert akkor az Isten kegyelmezzen ennek a kormánynak.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.09.02. 11:54:55

"Navracsics Tibor szerint a belpolitikai konfliktusokat nem a kormány tehetetlensége, hanem éppen reformjai, a "beépült érdekviszonyok megtörése" idézi elő, vagyis azok a kabinet eredményes munkáját jelzik. -"

Akkor ezt lefordítanám mandinertroll nyelvre: "Valamit nagyon jól csinálhat a kormány (gőzöm sincs, hogy mit, de valamit tuti, betoldás tőlem) ha ennyire ajvékolnak a libsibolsik!

Itt tartunk.

Jellemző, hogy minden pozitívum, amit a narancsdroidok, és most már a kormány is, az elmúlkétévről el tud mondani, hogy sikerült mindenki agyát a plafonig fölbaszni, gratulálok.

nu pagagyí 2012.09.02. 11:57:45

@Ándi bácsi: Szívesen elfogadom, természetesen vezetőink játszották el a nemzet becsületét. "Hullarablók lettünk", Teleki Pál szavaival.

Látod, én is beleesek időnként a jobboldal hazug értelmezéseibe, akiknek még a koronának nevezett fémdarab is személyiséggel bír.

☉ ☾ 2012.09.02. 11:58:04

Senkinek ne egyen kétsége, erről is az MSZP vagy Gyurcsány tehet, lesz is emiatt parlamenti vizsgálóbizottság.

nu pagagyí 2012.09.02. 11:59:39

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy szorgalmas tolvaj valóban sok érdeket sért. Az összes meglopott ember érdekét.

bucbuc 2012.09.02. 12:05:23

@jpmjpm: erkölcsórák a cigányok miatt kellenek,persze pszt ezt nem szabad így.

Persze ez is bukta lesz, ugyanis hatástalan a szó magában.

dr kíváncsivagyok 2012.09.02. 12:28:25

@dr kiváncsivagyok: Te genya, tegnap regisztráltál a nick nevemen . Te seggnyaló fideszgyík !

nu pagagyí 2012.09.02. 12:28:56

@bucbuc: A cigányok már most is erkölcsösebbek, mint a hatalom, amelyik erkölcsöt akarna nekik oktatni. A cigányok csak a náluk gazdagabbtól lopnak, a hatalomról (kiemelten erről, amelyik jelenleg a nyakunkon pöffeszkedik) ez nem mondható el.

collateral collector (törölt) 2012.09.02. 12:32:39

A liberálisok csak rosszindulatúskodnak és köpködnek mindent, ami magyar. Ez valójában siker! Unortodox sikerélmény :p

monddazigazatmar 2012.09.02. 12:37:33

feldühödött tömeg betámadta a jereváni magyar nagykövetséget,

Jereváni magyar nagykovetség nincs, nem is volt. A feldühodott tomeg meg a videon latszik rendesen, voltak vagy oten, meg mintha lett volna egy másfél kilo paradicsomuk is.

na__most__akkor 2012.09.02. 12:38:00

Egy másik blogon írtam:

- Sajnos...
éppen ott (arrafelé) voltam, ahol történt
- Szerencsére...
nem én voltam szolgálatban

Egy téboly volt, őrület, bolondokháza, amit akartok.
És senki nem hitt a legalsó szintű vezetőknek, hogy "vazze, ne osszatok már be egymás közelébe két ilyen faszit"

monddazigazatmar 2012.09.02. 12:41:05

@na__most__akkor: ezek minek voltak itt? hogyhogy egy helyre kerulhettek, ha ennyire utálták egymás?

Táskás Tóni 2012.09.02. 12:55:56

@tisztítottVihar:" Mihez kezdjünk ezekután a két örmény származású aradi vértanúval.."
Majd szokás szerint kitakarjuk őket, osztjónapot...

M_R 2012.09.02. 12:56:38

Orbán meg az útszéli qrva közt az a különbség, hogy a kurva a szopás előtt előre kéri a pénz és nem utólag, a szopás után reménykedik kölcsönben...

gpt32 2012.09.02. 13:04:23

Ahogy FIDES AGITÁTOR írta egy másik blogban:

"Meg kellett volna versenyeztetni a két országot, és akkor hivatkozhatnánk arra, hogy a pénz beszél."

Ha valahol nálam okosabbak beszélgetnek, inkább nem szólok hozzá, de ez annyira igaz, hogy terjeszteni fogom.

padlas 2012.09.02. 13:06:08

Mondjuk a Lockerbie-s pasast akkor engedték ki, mikor kiderült, hogy gyógyíthatatlan prosztatarákos, szóval őt meghalni engedték haza. Safarovnál ezzel szemben semmilyen halálos betegségről nincs szó, ellenben hősként való ünneplésről meg kitüntetésről annál inkább.

laci0011 2012.09.02. 13:12:34

@Ándi bácsi: Skicc plagi is aztat gondolta hogy elsímul a dolga pár nap alatt.Csak nem vagy röviden látó?

laci0011 2012.09.02. 13:13:57

@laci0011: Vagy esetleg holnaptól nincs is világháló?

laci0011 2012.09.02. 13:17:21

@monddazigazatmar: Biztos így volt,de akkor hány tüntető miatt zárta le a TEK orbán lakhelye környékét?Nem szereti a paradicsomot a félázsiai?

laci0011 2012.09.02. 13:21:04

@letmetellyou: A változás titka: fele ekkora adószint!A többi csak rizsa.Mindegy ki vezet.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.09.02. 13:23:22

@collateral collector:

Mi a magyar? Orbán? A Közgép? Selmeczicza?

Menjetek már a ...

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.09.02. 13:24:59

@Táskás Tóni: " Mihez kezdjünk ezekután a két örmény származású aradi vértanúval.."

Kiadjuk őket Ausztriának! :D

M_R 2012.09.02. 13:28:55

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Kiadjuk őket Ausztriának! :D"

LOL :O

rágógumó 2012.09.02. 13:35:23

@☉ ☾: gyorsan rákerestél a neten mi? :D És találtál valamit ami idejétmúlt, köze sincs a mai valósághoz, de azért neked jó lesz.

@Orbán a haza szégyene, takarodj!:
ártottak a magyar népnek? :D Miért? Én eddig azt hittem, hogy Orbánt a magyar nép választotta meg, ahogy előtte Gyurcsányt is... Miért, szerinted az ufók voltak? :D Jól hangzik ez a "nép ártatlan", meg a "kisember szenved" duma, de az a helyzet, hogy ha nem lenne olyan sok tudatlan, ostoba ember, akkor más színvonalú politika lenne...

☉ ☾ 2012.09.02. 13:37:57

rágógumó

- pihenj egy kicsit, butuska másnapos takony vagy, élesek még neked a tények.

Netuddki. 2012.09.02. 13:47:35

Én mint magyar állampolgár elhatárolódok attól amit az orbán és fideszes bandája tesz. Soha nem szavaztam rá és a 2/3-ára. Ennél több befolyásom sajnos nincsen rájuk, max. legközelebb sem fogok rájuk szavazni...

Netuddki. 2012.09.02. 13:52:10

@rágógumó: "Én eddig azt hittem, hogy Orbánt a magyar nép választotta meg, ahogy előtte Gyurcsányt is..."

Kisfácán! Ezeket a megélhetési politikusokat azok választják meg akik a választásokon rájuk szavaztak. Ez még eléggé messze van a "magyar nép"-től. Sajnos ezek a semmirekellők ezt rendszeresen el szokták felejteni és úgy állítják be magukat mintha az egész ország rájuk szavazott volna. Még sajnosabb ennek következtében azt hiszik bármit megtehetnek következmények nélkül. Pedig mindennek lesz következménye...

"rágógumó 0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2012.06.04. óta tag."

rajaram 2012.09.02. 13:56:40

Hazaárulás

144. § (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy Magyarország függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés tíz évtől húsz évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást

a) súlyos hátrányt okozva,
b) állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával,
c) háború idején
d) külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével,
követik el.

(3) Aki hazaárulásra irányuló előkészületet követ el, bűntett miatt egy évtől öt évig, háború idején két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

M_R 2012.09.02. 14:03:12

@rágógumó:
@dr kiváncsivagyok:

Valóban nem kell attól tartani hogy egy eltérített MALÉV gépet a Parlament bevezetnek :)

De az is elég ha egy normál munkanap reggel 6-kor befut egy örmény számról egy hívás a BRFK ügyeletére, hogy 7 és 9 között bombák robbannak a Blaha aluljáróban, a Deák téren a metróban, a Széll Kálmán téren, a ceglédi vasútállomáson, egy minisztérium épületében, Lisztferihegyen, az ország egyik bevásárlóközpontjában és az egyik autópályán egy teherautóba rejtett bomba. És ezt megismételni heti 2-3 napon, 1 hónapig.Ezzel minden héten minimum fél napra megbénul az ország (arról nem is szólva hogy ennyi tűzszerész nincs is hogy egyszerre 20 helyen kutassanak - tehát a legtöbb helyen maximum 2km körzetben pánikszerűen kitelepítenek...)

Aztán amikor már csak tessék-lássék kutakodnak a tűzszerészek, az egyik nap 5 perccel előtte bejelentve eldurrantani egy-egy füstbombát/hanggránátot pár tömeges helyen a reggeli csúcsforgalomban... És ezt így szépen hónapról hónapra... Szerinted mennyi idő után omlana össze Tündérország unortodox gazdasága?

Közben ez az egész móka pár Magyarországot megbüntetni akaró örménynek havi pár száz euró nemzetközi hívás árába kerül...

M_R 2012.09.02. 14:08:53

@rajaram:
Most arra célzol hogy a FIDESZ kormány hazaárulást követett el?

Mert ha kicsit megkapargatjuk akkor a (2) bekezdés a) és b) pontja megállhat...

Bár "szükség esetén" visszamenőlegesen 2/3-dal módosítják..

monddazigazatmar 2012.09.02. 14:13:22

@kovi1970:
Ezeket a megélhetési politikusokat azok választják meg akik a választásokon rájuk szavaztak. Ez még eléggé messze van a "magyar nép"-től.

Ühüm. Aki nem megy el szavazni, az meg biztos a másik oldlra adná. Meg mi a kurva anyjáért nem él az alkotmányos jogával? Akkor miféle nép az?

M_R 2012.09.02. 14:23:28

@HK417: "
Örményországnak semmiféle képviselete nincs Magyarországon a képviseletet a bécsi követség látta el eddig---tehát még zászlót égetni,képviseletet dobálni sem tudunk.
Csak a pontosság kedvéért."

Az örmények viszont tudnak tüntetni az összes magyar nagykövetség és konzulátus előtt Japántól Berlinen át Washingtonig... Mivel szinte az összes "hanyatló nyugati" országban jelentős gazdasági és/vagy politikai befolyással rendelkező örmény vagy örmény származású él (akik közül sok éppen az azeri agresszió elől menekült el..) ha mást nem is annyit elérnek hogy folyamatosan benne legyen Magyarország a hírekben, ahonnan szabadon engedtek egy brutális gyilkost...

Akkor pedig pá-pát lehet inteni nem csak az IMF hitelnek (amiről most ne nyissunk vitát hogy kell-e vagy nem, mert ezt Orbán is kb. 2 hetes periódusidővel váltogatja), az EU-s támogatásoknak - és mivel innentől még Azerbajdzsán számára is kellemetlen partner lesz, bukva lesz a hőn áhított 3 milliárdos államkötvény eladás is.

Persze államkötvényt lehet eladni máshová is, akár kicsivel 20% alatti éves kamattal is...:(

M_R 2012.09.02. 14:30:14

@monddazigazatmar: "Aki nem megy el szavazni, az meg biztos a másik oldlra adná. Meg mi a kurva anyjáért nem él az alkotmányos jogával? Akkor miféle nép az?"

Az a gond hogy a magyarok többsége nem nőtt még fel a demokráciához. Nem valamire, hanem valami ellen szavaznak. Ez így volt még a 2006-os választásokon is: még olyan sok emberben élt az emlék az első FIDESZ-kormányról és a csalódásról, hogy a az MSZP még egy menetet mehetett a körhintán. Gyanús hogy most a FIDESZ megint két körből kimarad, csak az a gond hogy egyelőre csak olyan "alternatíva" látszik, hogy "bárkire csak ezekre nem"...

LallyPop 2012.09.02. 14:32:14

@M_R: Persze államkötvényt lehet eladni máshová is, akár kicsivel 20% alatti éves kamattal is...:(

Igy van, a köpködők nagyon hitelesek hiszen zsniálisan menedzselték a hazai pénzügyeket.

monddazigazatmar 2012.09.02. 14:35:11

@M_R: Ez eddig ok. Csak megy a hulye duma, hogy fideszre csak x millio ember szavazott, akkor mit képzelnek.. Elmehetett volna szavazni mindenki, nem volt tiltva. Az LMP mindent jobban tud.

monddazigazatmar 2012.09.02. 14:45:18

@M_R: Ez ám logikus levezetés volt. Az ormenyek majd visszaszedik az eu-s pénzeket, onnan már az azeriaknak is cikik leszunk.
Hallod, a végén még osszejon a világbéke, ezek egymás vállára borulva fognak minket utálni. Illetve csak azorbánt.

M_R 2012.09.02. 14:58:52

@monddazigazatmar:

"már az azeriaknak is cikik leszunk."

Már cikik vagytok.. és nem csak az azerieknek...

nu pagagyí 2012.09.02. 14:59:53

@monddazigazatmar: A Fidesz csodákat ígért. Más nem tudott olyat. Remélem 2014-ben lesz majd olyan párt, amelyik legalább kétharmados csodát tud majd ígérni.

monddazigazatmar 2012.09.02. 15:01:54

@M_R: te nem ebben az országban vagy? akkor mi az, hogy vagytok?

monddazigazatmar 2012.09.02. 15:03:23

@M_R: uristen? már a román gyerekek is fenyegetnek? baszki, mi lesz itt...

M_R 2012.09.02. 15:13:56

@monddazigazatmar:
"akkor mi az, hogy vagytok?"

Te meg a Kedves Vezetőd...

monddazigazatmar 2012.09.02. 15:17:30

@M_R: nekem nincs vezetőm. nekem véleményem van, ami külnbzik a tiedtől, de mivel te demokrata vagy, és liberális, ezért rgtn leugatsz, meg puffogsz. a legjobb liberális elvek alapján.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2012.09.02. 15:18:38

Mit nem hallok ?

Navracsics szerint a kormánynak - reformjai - vannak ?

Külpolitikai reformként baltásgyilkost bocsájtanak szabadon.

Szép megtörése ez a megcsontosodott régi erkölcsi viszonyoknak.

Régebben az ilyenek életfogytot kaptak.

Abban az elmúltnyolcévben.

Most meg előléptetést.

Szép reform, mondhatom.

Egyedi nicket kell megadnod · http://irkalmanyok.blog.hu 2012.09.02. 15:21:03

"betámadta a jereváni magyar nagykövetséget"

Magyarul írni bűn-e?

HK417 · http://dokkmunkas.blog.hu/ 2012.09.02. 15:43:05

@M_R: Így van--pontosan erre céloztam és ezért igazítottam ki a poszt téves állítását.Az IMF hitelről nem is érdemes vitatkozni,hiszen ha bármilyen pénzre szüksége van az országnak,akkor azt minél alacsonyabb kamattal kell megszerezni--ebben pedig az IMF nek nincs ellenfele.

salamander 2012.09.02. 16:24:32

Tudtommal az örmények nem terroristák.
Navracsics semmivel sem rosszabb, mint Szűcs pogácsazabáló Erika volt vagy Kiss Péter.
Orbán szakmailag semmivel sem rosszabb mint Medgyessy Péter volt sőt, Gyurcsánynál viszont sokkal jobb miniszterelnök.
Hende Csaba semmivel sem rosszabb miniszter, mint Szekeres Imre volt.

Ezen politikai személyek között szinte csak a szimpátia és az elkövetett (napvilágra került) korrupció mennyisége alapján lehet különbséget tenni.

Egyszerűen szólva nekünk ilyen faszik jutottak. Jobb lenne, ha okosabbak szebbek magasabbak lennének..., de hát nem azok.
Mit lehet tenni?
Talán értőbben kellene szavazni és mindenkinek politizálnia kellene, nem nyugodva bele abba az állóvízbe, amit ma ez a politikusi réteg az állampolgárok felé sugall.
Együtt meg tudjuk változtatni ezt a besült rendszert, külön külön azonban soha.
Meggyőződésem, hogy sokkal több népszavazás kellene, és sokkal több dologba kellene közvetlenül is beleszólnia az ország polgárainak. Ez minden további nélkül megoldható lenne, s mindenki nyerne vele, csak a mostani politikusok nem.

Svájc ahol sajátos jogrendszer van és kantonokra oszlik az ország szinte mindenről képesek népszavazást tartani évszázadok óta nagyszerűen működik.
Mert ha népszavazásra bocsátanánk a pl. vegyünk-e fel IMFtől hitelt vagy sem, netán eladjuk-e valamely közvagyonrészt, esetleg az állam visszavásárolja-e az EON gázüzletágát vagy sem... egyen-e Malév vagy sem, küldjünk-e katonákat Afganisztánba vagy sem... és sorolhatnám azokat az országos horderejű kérdéseket, melyeket választott képviselőink valahogy együtt nem tudnak normálisan megválaszolni. (Mert külön külön csodálatos lózungokat hallunk mindenkitől... szinte könnyes lesz az ember szeme, aztán ha odakerül mintha nem is ugyanaz az ember lenne a képviselő.)

Talán elég a gombnyomogató faszfejekből, akiknek kioperált agya ott pihen egy luxuskocsi csomagtartójában egy fémdobozban. Minek egyáltalán ilyen közvetett képviselet, amelyben sem elszámoltatni sem visszahívni nem lehet az illetőt? Milyen munkahely az, ahol ha felveszek határozott időre egy manust majd 4 évig azt csinál amit akar, - mindezt az én kontómra -, hazudozik, korrupt, jön-megy fontoskodik nyilatkozik - néha jól beéget. Én pedig kénytelen vagyok az egészhez jópofát vágni...
Hát azért lehetne bennünk polgárokban annyi kurázsi, hogy kimondjuk végre: "na fiúk ennyi volt lehet hazamenni, és mindenki éljen meg a szakmájából" - már akinek van...

...

blogol-ó 2012.09.02. 17:00:40

Természetesen NavraCSICS, de gondolom a posztírónak a volt román diktátor meg Csaucseszku.

mikethebiker 2012.09.02. 18:10:02

majd a TEK megvéd bennünket azzal a nagyarcú vezetőjével aki Rambo-t játszik a közTV-n a pántlikás rohamsisakjában a pénzünkön

delvideki 2012.09.02. 18:39:03

Ha egy felnőtt képtelen belátni cselekedeteinek következményeit, gyámság alá helyezhető. Az elmúlt húsz évben a magyarok akkora lúzerségről tettek tanúbizonyságot, ami erősen megkérdőjelezi, vajon a szavazópolgárok belátják-e leadott szavazatuk következményeit. Én személyesen gyámság alá helyeztetném az országot.
süti beállítások módosítása