sorok között

sorok között

Az aranyember Londonban

2012. május 02. - Politikai Ateista

A Goldman Sachs tovább kívánja erősíteni a pozícióit Európában. Az eurozónát gyakorlatilag már megszállás alatt tartják, európai emberük Mario Draghi, az unió monetáris politikáját meghatározó Európai Központi Bank trónján csücsülve élet, és halál ura szinte az egész kontinensen. Ezt akár szó szerint is veheted.

Miért szinte?

Sir Mervyn King a Bank of England kormányzója egy év múlva elbúcsúzik a posztjától, a helyére pályázik többek között Jim O'Neill a Goldman Sachs eszközkezelőjének az elnöke.

Kérem tegyék meg tétjeiket.

Goldman's Jim O'Neill in Bank governor race

The Telegraph

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr384481585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bankvezér 2012.05.02. 07:51:37

Ha mindenki ugyanarra fogad, akkor nincs értelme fogadni. :)

Politikai Ateista · http://sorkoz.blog.hu 2012.05.02. 09:02:08

@bankvezér: Ez azért még nincs lejátszva. Én azt gondolom, hogy ő lesz a befutó, de még egy év hátra van, akármi történhet. Lehet, hogy valaki a JP Morgan-től is megpályázza az állást......

bankvezér 2012.05.02. 11:01:14

@Politikai Ateista:
Pályázni lehet... Vesztesekre is szükség van. :)

bankvezér 2012.05.02. 15:59:55

@Politikai Ateista:
Most, hogy itt magunk vagyunk, hadd mondjam el, hogy az "Ülj le Feri egyes!" című poszt kommentelőinek legnagyobb része súlyos szellemi rokkant.
Az ő vitájuknak soha nincs semmi hasznosítható végeredménye. Ha az ember azt hiszi, hogy az egyik posztnál valamit megbeszélt velük, az sajnos súlyos tévedés. Ezek a fazonok minden következő új posztnál éppen olyan hülyék maradtak, mint amilyenek mindig is voltak.
Annyira idegesítően kártékonyak, hogy ha egyszer az életben összetalálkoznék valamelyik barommal, bizonyára komoly fizikai kárt tennék benne. :(((((

Politikai Ateista · http://sorkoz.blog.hu 2012.05.02. 17:28:57

@bankvezér: Az az igazság, hogy ha egy bejegyzés az Indexre kerül akkor én nem igazán tudok lépést tartani a kommentekkel, válaszolgatni pedig abszolut nincs türelmem. A belpolitikai bejegyzések hosszászólásai általában villámgyorsan klasszikus bal-jobb szócsatává alakulnak. A témától függően engem is hol Fidesz-bérencnek, hol pedig kommunistának bélyegeznek. Nem hiszem el, hogy mennyien képtelenek elfogultság nélkül mérlegelni, és ítéletet alkotni.

bankvezér 2012.05.02. 17:52:20

@Politikai Ateista:
Csak ámulok, hogy mennyire korrekt a válaszod.
Köszönöm.
Már csak annyit tennék hozzá, hogy a hozzászólásokkal nem a jobb vagy a baloldaliság a probléma. Nem. Itt az a probléma, hogy oldaltól függetlenül sík hülyék tömegei szólnak hozzá.

vomit 2013.02.14. 20:30:39

@bankvezér: az internet tizensok evvel ezelott megszunt intelligencia-szuronek lenni

bankvezér 2013.02.14. 23:09:09

@vomit:
Azt hiszem, sosem volt az.
süti beállítások módosítása