sorok között

sorok között

Brüsszelből érkezett

2012. március 12. - Politikai Ateista

Ehhez nem szeretnék különösebb kommentárt fűzni, talán annyi is elég lenne, hogy én szóltam, de ilyen bejegyzés már volt.

Ingatlanadó 2012 címmel publikáltam egy írást januárban, amelyről sokan gondolhatták akkor, hogy nem több mint szenzációhajhász ámokfutás a billentyűzeten.

A hírek szerint azonban brüsszeli szakértők jó ötletnek tartanák az értékalapú ingatlanadó bevezetését Magyarországon.

Emellett további intézkedések is beazonosíthatóak - írják a szakértők, akik javaslatokat is megfogalmaznak a költségvetési hiány csökkentése érdekében. Így például megfontolandó a szakértők szerint az univerzális családi adókedvezmény és/vagy az univerzális családi juttatások felmérése, a bevételek oldalán pedig az értékalapú ingatlanadó bevezetése és a jelenlegi személyi jövedelemadó rendszer progresszivitásának javítása. - Portfolio

Azt hiszem ha Brüsszelben már a fejükbe vették akkor már csak néhány formális lépés van hátra az ötlet megvalósulásáig.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr324312479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debreceni.blog 2012.03.14. 11:48:26

„…miután Svájcban az antiszociális népszavazás nyomán válság fenyegeti az országot, gondolom, égető szükség lehet egy ilyen felkészült szakemberre, aki majd a svájciaknak is megmagyarázza, hogy mit és hogyan kell megvédeni a nemzetköz baloldaltól.”

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1866_selmeczi_gabriella_az_ostobasag_oligarchaja
süti beállítások módosítása