sorok között

sorok között

Március 23 - A bukás napja

2012. február 16. - Politikai Ateista

Január 31-én publikáltam egy bejegyzést, amelyben azt állítottam, hogy az Európai Központi Bank előzetes várakozásokat jóval meghaladó likviditásnövelő akciója felkészülés lehet a görög államcsődre. Az extra likviditás segíthet megakadályozni a görög államadósságnak, és a CDS szerződéseknek kitett pénzintézetek összeomlását.

A tervszerű államcsőd elméletét megerősíti a The Slog ma megjelent bejegyzése amely szerint egy írásos dokumentum kering a Wall Street bankárai körében, amely pontos dátumokat, és intézkedési terveket tartalmaz a görög államcsődre vonatkozóan. A dokumentum létezését két egymástól független forrás is megerősítette. A nevüket titokban tartó informátorok szerint a januári keltezésű dokumentum nem egy eshetőséget, hanem  tényeket, illetve egy menetrendet reprezentál, és az államcsőd napját március 23-ában határozza meg.

Én a saját szemeimmel nem láttam a dokumentumot, a létezését nem tudom megerősíteni. Meglátjuk.

Az azonban biztos, hogy az államcsőd katasztrófális következményekkel fog járni a görögök számára, ha ugyanis olcsón megússznák az vonzó alternatívává tehetné a nemfizetést a többi bedőlés határán tántorgó ország számára is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr304120480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anonymand 2012.02.17. 09:08:20

Tisztelt Politikai Ateista!

És utána?
Magyarország felkészülni!?

Tisztelettel:
anonymand

NYJetsTD 2012.02.17. 14:43:29

Héé, ez így nem ér... Benyögted a görög államcsőd napját, szegény lázár gyerek hogy fog így shortolni? : )

NYJetsTD 2012.03.24. 18:50:10

csak szólok, letelt... : )))
süti beállítások módosítása