sorok között

sorok között

Rohamosan Változó Ellenségkép

2011. szeptember 22. - Politikai Ateista

 Újra ősz, újra parlamenti ülésszak, és újra fészbuk......

 

 

Elmúltnyolcév, IMF, államadósság, devizahitel, bankok, és a legújabbak az euróválság, és az elmúlthúszév. (Az elmúlt20 még annyira új, hogy ezen a nem túl régi videón még nem is szerepel.)

Mindig van valami ami miatt szívhatunk, és ami miatt újabb megszorító intézkedéseknek kell alávetni magunkat. Politikusaink minden szakértelmüket bevetik, de valami mindig közbejön a kánaán felé vezető úton, valaki mindig beleköp a levesbe. Természetesen országunk vezetőivel szemben semmiféle felelősség nem merülhet fel, az éppen kormányon lévőkkel szemben legalábbis biztosan nem. Ők csak szembetalálják magukat a létünket fenyegető problémákkal, és igyekeznek megoldani őket.

Váratlanul felbukkanó államadósság, az országba titokban belopakodó IMF, a derült égből támadó devizahitelek, és a tevékenységüket 20 évig remekül álcázó bankok. Izgalmas időket élünk, sohasem tudhatjuk mi vár ránk a sarkon túl...

Az újabb megszorítások igazolására mindenesetre jól jön majd az euróválság réme.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr333238862

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A nyilvánosság diszkrét bája 2011.09.22. 17:45:41

Az államtitkárok élete nem csak játék és mese. Folyamatos küzdelem az, és nem egy esetben a logika az ellenfél....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása