sorok között

sorok között

B-Terv

2011. szeptember 18. - Politikai Ateista

Ha esetleg él még valaki ebben az országban akit nem sokkoltak eléggé a kormány "tervei" és elképzelései a jövőnkre nézve, azoknak itt van még egy álmatlan éjszakákkal kecsegtető új fejlemény: 

Orbán:van második és harmadik terv

 

"ha az ember kockázatos politikai döntést hoz, akkor kell lennie második és harmadik védelmi vonalnak is"

Portfolio.hu

B-tervre általában akkor van szükség, ha az A-terv valamilyen külső körülmény, vagy a terv hibáiból fakadóan nem jön be. A logika azt diktálja, hogy az A-terv sikerében jobban bízunk, az adott körülmények között az tűnik megfelelőbbnek. A B-terv az eredeti elképzelésünk kudarca után, jó esetben "fiókból előrántható", rossz esetben szükség szülte improvizáció. 

Vessünk csak még egy pillantást az A-tervre, és képzeljük el, hogy mi lapulhat a fiókban:

                                                                                                                                                                   (Fotó:Index)   

Nem szeretnék jóslatokba bocsátkozni a feltételezett  B-terv tartalmával kapcsolatban, de ha a "zseniális" A-tervből indulunk ki akkor valószínűleg nem létezik, de ha mégis, akkor mindenki kapcsolja be a biztonsági övét, és készüljön fel a szörnyhalálra.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr403236043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása