sorok között

sorok között

Papírja van róla!

2011. június 24. - Politikai Ateista

Papíron már megvan az egymillió új munkahely

Napi Gazdaság

Lehet, hogy ön még nem is tud róla, de papíron már dolgozik?

Azt szeretném megtudni, hogy kaphatnék-e valamiféle munkáltatói igazolást arról, hogy papíron már van munkahelyem, és ha igen akkor ezt az igazolást elfogadják-e a bankban lakáshitel igénylése esetén?

A Napi Gazdaság cikkéből az is kiderül, hogy a kormány a beígért munkahelyeket jelentős részét úgy kívánja "létrehozni" , hogy a munkanélkülieknek jelenleg folyósított juttatásokat, segélyeket munkabérré kereszteli, azután kitalál majd valami elfoglaltságot  nekik.

"Az MM alappályája, azaz a pesszimista forgatókönyv szerint 2011−2014 között összesen 232 ezer új munkahely jön létre, míg az optimista, gyorsuló gazdasági növekedésre alapozott verzió 347 ezerrel számol. Ezen belül a növekedés kétharmada a modell szerint a közmunkásoknak és a fehéredésnek köszönhető, a versenyszféra csak egyharmadot áll".

Papíron ezek szerint a munkanélküliség is megszűnik, csak álláskeresők 90 napig, és a közmunkások maradnak.

 

 

 

 

 

Munkahelyek papíron? Ezzel kitörölhetjük.


A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr93011141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2013.03.11. 10:12:07

nemetorszagban milliok elnek ilyen kegyelemkenyeren, HarzIV-nek hivjak. szajuk befogva, nem fognak lazongani, ulnek a TV elott, es tomik a fejukbe a trash foodot.
en.wikipedia.org/wiki/Hartz_concept#Hartz_IV
süti beállítások módosítása