sorok között

sorok között

Konspirációs terrorista lövöldözött a repülőtéren

2013. november 04. - Politikai Ateista

Gondolom hallottál a Los Angeles-i reptéren zajlott lövöldözésről. Új fejlemények vannak, kapaszkodj.

Ha esetleg mégis lemaradtál volna:

Lövöldözés tört ki pénteken a Los Angeles-i repülőtér 3-as terminálján. Szemtanúk szerint egy férfi egy ellenőrző pontnál elővett a táskájából egy félautomata fegyvert és több lövést adott le. A terepszínű ruhát viselő férfit többen úgy írták le, mint egy szolgálaton kívüli reptéri biztonsági embert, de később kiderült, hogy egy civilről van szó. - Lövöldözés a Los Angeles-i repülőtéren - Index

Még szinte be sem fejeztem az előző bejegyzést a BBC, összeesküvés-elméletek demokráciára gyakorolt káros hatásairól értekező cikkéről, amikor újabb érdekes információk jelentek meg a reptéri lövöldözővel kapcsolatban.

Kiderült, hogy a 23 éves Paul Anthony Ciancia feltehetően egy "conspiracy theorist", azaz egy olyan figura, aki feltehetően nyitott az összeesküvés-elméletekre.

A nála talált üzenetben utalásokat voltak az NWO-ra, egy olyan összeesküvés-elméletre, amely szerint befolyásos érdekcsoportok egy globális világkormány kialakításán fáradoznak. Említésre került még a FED és a "fiat currency" (fedezet nélküli fizetőeszköz) kifejezés is.

Ezek szerint a konspirációs-teóriák demokráciára (és testi épségre) gyakorolt kockázatai már meg is nyilvánultak a Los Angeles-i lövöldöző személyében.

Azok akik megkérdőjelezik a hivatalos szervek álláspontját, vagy fogékonyak az összeesküvés-elméletekre, ne adj Isten még terjesztik is őket, egy lépéssel közelebb kerültek a terroristákhoz.

Nem tudom, hogy létezik-e a konspirációs terrorista kifejezés, de ha még nem, akkor már csak idő kérdése hogy megjelenjen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr605613539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2013.11.04. 10:56:10

egyre rovidebb ezeknek a kamu psy-op terroroknak a felezesi ideje.
LAX Shooting Hoax / False Flag Police Causing the Panic, not a Shooter
www.youtube.com/watch?v=j_6AIhn3AQY

ha vki egy ko alatt elt eddig
An Idiot's Guide To The NWO
www.truthcontrol.com/new-world-order-guide
www.youtube.com/watch?v=XRLPG_HplrA

es akit sert az idiota kifejezest, vajon miert CIAnCIA a terrorista neve, es miert egy babu helyettesitette?
LAX SHOOTING DUMMY - 100% Proof of Hoax - LAX False Flag MUST SEE!
www.youtube.com/watch?v=xAOZWeo6Geo

vomit 2013.11.04. 11:06:44

2:56-tol, az elszolas utan a homlokahoz kap az aggodo kozonseg
BUSTED! LAX False Flag Shooting Hoax Exposed!
www.youtube.com/watch?v=EYE20A7K9w0

toyoda 2013.11.04. 15:56:13

Az egész 19-20 század egy szín tiszta hazugság. Kezdve a világháborúkkal, magával a közgazdaságtannal, társadalmi berendezkedési modellekkel, kapitalista-szocialista hitelpénzrendszerrel (arany-, papírpénz-, mozgóáras pénzrendszer) a kamat "szabályzó szerepével" -lásd: MNB Cinkotai írását, inflációs célkövetőrendszer, devizák konvertibilitásával, stb. stb. Egy nagy adag szín tiszta hazugság. Valahol a "dolog" 1863-környékén van 'elásva' amikor Ábrahám Lincoln segítséget kapott az orosz cártól -II. Sándortól- és az Orosz hadihajók felvonultak Amerika partjainál.

Nazarin 2013.11.04. 18:48:19

Így van, egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy aki bedől a konteóknak, az már eleve egy nagyon buta és gőgös ember. Mert annak elfogadása helyett, hogy szellemi képességei nem érnek fel a bonyolult világ felfogásához, inkább a mindenre hótteccerű megoldást kínáló konteókhoz fordul.

Reggie 2013.11.04. 18:59:56

@toyoda: Bar csak te is egy hazugsag lennel...

különvélemény 2013.11.04. 19:04:49

"Nem tudom, hogy létezik-e a konspirációs terrorista kifejezés, de ha még nem, akkor már csak idő kérdése hogy megjelenjen."

És mint tudjuk, ha az amcsi szervek terroristának hisznek, akkor azonnal megszűnik minden jogod, elhurcolhatnak, kínvallathatnak, titkos börtönökbe dughatnak, mindezt külön engedély nélkül.

Állítsuk meg a ......... 2013.11.04. 19:54:27

Hát nemtom.
Én néztem élőben CNN csatornát, és ott akkor volt min. 300 db rendőrautó, fekete felségjelzés nélküli kocsik, mentőautók, tűzoltók, meg a faxom tudja kik.
Annyira nem voltak biztosak a dolgukban, hogy sokáig mesterlövészek mászkáltak a tetőkön.

Ha konteós lett volna, akkor Denverben lövöldözött volna, mert még egy olyan ronda elbaxott és ijesztő repülőtér nem létezik:
szabadkőműves alapkő, notre denver nevű sárkányszörny, amely a falon elhelyezett bőröndből ágaskodik, festmény, amelyen egy katona a lándzsájára szúrja a békegalambot, körülötte halottak hevernek, aztán kivűl az a világító szemű szörnyló.
A csomagszállító részhez, pedig akkora föld alatti bunkert építettek, amelyben simán elférne az amerikai kormány és több fontos kormányhivatal.
Az elnök véletlenül éppen Denverben volt amikor legutóbb egy kisbolygó közelítette meg a földet.

Zsuzsi65 · http://susiehun.blogspot.com 2013.11.04. 21:16:47

@Salemi boszorkány: csak a kep arnyalasa erdekeben: en LA-ben lakom, es tudom, hogy ha itt valami ilyesmi tortenik, akkor nagy erokkel szall ki az osszes hatosag. Meg egy sima bolti rablas eseten is tobb rendorsegi auto uldozte az illetot (a napokban szemtanuja voltam, a hir itt: www.dailynews.com/general-news/20131031/chase-of-armed-robbery-suspect-ends-in-sunland)
A denveri repterrel kapcsolatos "urban legends" is a sok osszeeskuves elmelet egyik eklatans peldaja:) www.openminds.tv/alien-conspiracy-theories-help-promote-new-denver-international-airport-build-out-1165/
süti beállítások módosítása