sorok között

sorok között

Burkolt üzenet a központból: fogyassz, fogyassz, fogyassz!

2013. december 31. - Politikai Ateista

A GDP növekedés mindannyiunk közös érdeke!

A mosolygós műsorvezetők azt tolmácsolják, hogy teljesen rendben van, ha a karácsonyi bevásárlás közepette, saját magad is megleped 1, 2, vagy akár 10 ajándékkal.

Ha már egyszer úgyis a plázában vagy.

 

A következő videó amerikai hírcsatornák műsoraiból lett összevágva, de angoltudásra egyáltalán nincs szükség az értelmezéshez. A lényeg 0:21-nél kezdődik.

 

"A tömegek szokásainak, véleményének a tudatos, és intelligens manipulációja fontos eleme demokratikus társadalmi rendszerünknek. Azok akik manipulálják a társadalom eme rejtett mechanizmusát, egy láthatatlan kormányt alkotnak, amely a hatalom valódi birtokosa országunkban.

Irányítanak, a tudatunkat formálják, az ízlésünket alakítják, az ötleteinket sugallják, olyan emberek akiknek a nevét még nem is hallottuk. Ez a demokratikus társadalmunk jelenlegi felépítésének logikus következménye." - Edward Bernays - Propaganda

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr765714879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2014.01.01. 00:20:43

A tudományos zsarnokság "a táplálkozás, oltások és bizonyos intézkedések együttesen már nagyon fiatal korban felkészítik az embereket egyfajta karakter létrehozására amit a hatóságok kívánatosnak tartanak. Ily módon a hatalom (the powers that be) minden komoly kritizálása pszichológiailag lehetetlenné válik."
Bertrand Russell - A Tudomány Hatása A Társadalomra

2014.01.01. 09:28:26

@vomit: Lehet hogy van ott pár nanorobot is.
süti beállítások módosítása