sorok között

sorok között

Kiszervezett válságkezelés

2013. december 18. - Politikai Ateista

Egy remek cikk jelent meg ma a 444-en, arról, hogy az adófizetők pénzén fenntartott intézmények jól fizetett tisztségviselői hogyan szervezik ki néhány pénzügyi tanácsadócégnek a válságkezelést.

Gyakran átláthatatlanul, nyilvános pályázat nélkül bízzák meg őket, így nem igazán elszámoltathatóak, ráadásul sokszor felmerül az összeférhetetlenség, mert több szállal kapcsolódnak befektetési alapokhoz és más pénzügyi szolgáltatókhoz. Az is nyugtalanító, hogy alvállalkozókat is megbíznak, akikről senki sem tudja, milyen érzékeny belső információkhoz van hozzáférésük, és mire használják azokat. - Egy tucatnyi cég irányítja az euróválságot - 444

A cikk olyan kérdéseket feszeget, mint az összeférhetetlenség, a belső infók, az átláthatatlanság, és a többi, és kötelező elolvasni!

Én már csak ennyit tennék hozzá:

A pénzügyi válság kialakulását nem tudták megakadályozni, még csak előre jelezni sem. Most a szemetet is alvállalkozókkal takaríttatják.

Minek fizetjük ezt a rengeteg állami és EU-s bürokratát amikor semmire sem jók?

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr995697714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2013.12.19. 09:07:38

"ertem azt, hogy kemenyen dolgozik, de kinek dolgozik?"
Kucinich Kashkari working hard but who you working for
www.youtube.com/watch?v=BGdS63iSN1c
süti beállítások módosítása