sorok között

sorok között

Nem fiatalnak való vidék

2013. november 13. - Politikai Ateista

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr445630019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.11.13. 08:38:21

Nagytőke fasiszta,leszarja a polgárait.Fegyverekre milliárdok vannak emberekre milliókat sem áldoz,van 6 milliárd.

Szúrófény 2013.11.13. 14:35:25

"Munkát keres" azt mondja, pedig csak fizetést óhajtja! Bérmunka 150 éve ha van! Addig mindenkinek meg kellett élnie, maga munkája után!Ez oly jól el lett felejtve, senkinek nem jut eszébe! Ennivalót lehet termelni, nem TESCO polcon keresni! Aminek 50% körüli az adó tartalma magyarul, kétszer annyiba kerül, amennyit ér!

manyuska 2013.11.13. 16:05:45

Aztán, kedves Szúrófény, miből is fizeted a vizet, amivel a növényedet öntözöd, meg az áramot, meg a fűtőanyagot? Meg miből veszed meg a permetlét, mert nincsenek rovarevő madarak,mert kiirtotta őket a növényvédelem, permet nélkül meg lerohad a termés a férgektől? Meg a panelban mit is és hol is termeljen? Ha meg kihajtod őket a panelból, és bemennek a te telkedre, hogy termelne a te földeden, élne a te házadban, jön a felháborodás, gondolom, hogy a tieden ugyan nem. Pedig minden föld már "valakié".
süti beállítások módosítása