sorok között

sorok között

A fellendülés megkérdőjelezhetetlen bizonyítékai

2013. szeptember 22. - Politikai Ateista

A napokban már idéztem a Ford európai régiós agyának a optimista prognózisát:

Két év múlva már profitot is termelhet Európában a neves amerikai autógyártó, a Ford - véli Stephen Odell, a vállalat európai régiójáért felelős vezetője szerint. A patinás vállalat régóta szenved az európai autópiac mélyrepülésétől, ami dollármilliárdos veszteségeket okozott a számára, ám Odell szerint mintha megállt volna az iparág zsugorodása, és lassú javulás kezdődött el. - Semmi pánik, lassan profitot is termel a Ford - Investor

Most azért vált újra aktuálissá vált a dolog, mert már most a javulás egyértelmű jelei mutatkoznak az európai autógyártás területén:

13 napra leáll a Ford romániai autógyára októberben, mivel a cég szerint gyenge a kereslet Európában az autók iránt. Hasonló lépésre kényszerült már egyébként szeptemberben is a társaság, akkor egy hétig szünetelt a munka craoivai üzemben.

A Ford még 2008-ban szerezte meg a román gyárat, ahol naponta 370 autót és ezer autómotort gyártanak. A vállalat ebben az évben kezdte meg a B-Max típusú autók készítését Romániában – számolt be a Reuters. Főként a német, az olasz, a spanyol és a francia piacra exportálják az itt gyártott gépkocsikat - Bezár egy időre a Ford romániai gyára - Investor

Pirossal jelöltem azokat a piacokat ahol a esélytelen a keresletnövekedés mostanában.

 

Részemről nem nagy jövőt jósolok a romániai Ford gyárnak.

 

carsunsold.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr575527943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrZ (törölt) 2013.09.22. 19:32:42

Dobd ki a forrásaidat:
The B-MAX was the best-selling small multi-activity vehicle in Europe for the first half of 2013, based on Ford’s analysis of Polk registration data.
www.at.ford.com/news/cn/Pages/B-MAX%20Is%20European%20Best-seller.aspx
süti beállítások módosítása