sorok között

sorok között

Gyurcsány, csula, MSZP - Big Lájk

2013. szeptember 21. - Politikai Ateista

A köpés nem tartozik a kifejezetten szalonképes véleménykifejezési formák közé. Az MSZP jól be is rágott.

Sietve szavakba öntötték a haragjukat:


"Ha egy volt közjogi méltósággal ezt ma meg lehet tenni, akkor mi a garancia arra, hogy a rendőrség bármely magyar állampolgárt meg tud védeni?" - MSZP


A felháborodott szocialisták elfelejtették, hogy a Gyurcsány Ferencet megtisztelő köpés azoknak a rendőröknek a tárgyalásán zajlott, akik nemhogy egy állampolgárt, vagy egy volt közjogi méltóságot, de egy TV-székházat sem tudnak megvédeni.

Az ábra szerint Mesterházyék nem is sejtik, hogy magyar állampolgárok tucatjait éri naponta a köpésnél sokkal súlyosabb atrocitás. Nem akarom az illúzióikat lerombolni, de olyan is előfordul, hogy valakit megütnek, sőt, gyilkosságok is történnek. NAP MINT NAP.

Ezeket komolyan egy csula ébresztette rá a hazai közbiztonsági állapotokra?

Ráadásul néhány nappal korábban éppen az MSZP köpte arcon Gyurcsányt, amikor a választási együttműködés igen megalázó feltételeit tolták az orra elé. Ez a köpés sokkal mélyebb nyomot hagyott Gyurcsányban, mint az, amit a Fővárosi Törvényszék előtt kapott.

Persze én megértem őket is, testápolót sem lehet leprásokkal eladni. Gondolom már régen kiszámolták, hogy hány százalékpontos népszerűségvesztést okoz a Ferenccel egy plakáton mosolyogni.

Mindenesetre az is elképzelhető, hogy mindössze egy banális félreértés történt.  A tettes talán megcsókolni szerette volna Gyurcsányt, csak nem tudott elég közel hajolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr275524423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.09.21. 17:23:49

Nagyon leadtad a szintet böszmével és a maszopppal.
süti beállítások módosítása