sorok között

sorok között

Vigyázat! Szabadlábon a világ legnagyobb balekja

2013. szeptember 20. - Politikai Ateista

És ez még nem minden, írni fog. Könyveket általában csak a megjelenésük után szoktak kritizálni. Ideje szakítani ezzel a régimódi hagyománnyal.

 

6 éves börtönbüntetése után, szerdán szabadult Zuschlag János, aki a  Holokauszt áldozataival kapcsolatos poénkodásával tett szert országos ismertségre.

 

 

A terveiről nem sokat árult el, de korábban már utalt rá, hogy a követi a köztörvényes celebek köreiben divatos trendet, és nekiesik a könyvírásnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy még véletlenül se olvassa el. Teljesen felesleges.

Az olyan izgalmas fejezetek, mint például az, hogy hogyan lett a smasszerek takarítócsicskája, Mr Domestos néven, úgyis kimaradnak.

Selmeczi Gabriella pedig volt olyan kedves, hogy nagyjából összefoglalja a készülő könyv mondanivalójának a lényegét, amivel gyakorlatilag okafogyottá tette a könyv elolvasását, és a megírását is:

Selmeczi Gabriella szerint a kecskeméti börtönből hatéves büntetése után szabadult baloldali politikus nem egy magányos elkövető volt, "ne felejtsük el, hogy 2007-ben bűnszervezetben elkövetett csalás volt ellene a vád" - mondta.

Hozzáfűzte: a bűnszervezet szálai az akkori Ifjúsági és Sportminisztériumba vezettek, ahonnan a szocialista ifjúsági szervezetekhez és még ki tudja, kikhez vándoroltak a forintok, "Zuschlagék a Gyurcsány-Mesterházy-minisztériumban lopták ki a pénzt" - utalt rá. - Fidesz: Zuschlag János "mások helyett vitte el a balhét" - Hirado.hu

Egy közepesen tájékozott hóember is tudja, hogy Zuschlag volt az a kishal, aki megszívta. Ez már csak ilyen. Gyurcsány, és Mesterházy egyszerűen too big to fail.

A Fidesznek a kampányszezon miatt jól jön a szabadulás, és egy nagy baloldali leleplező könyv még jobb lenne. De ha Zuschlag komolyan rá tudná borítani a bilit a volt főnökeire, akkor már régen megtehette volna. Mielőtt még minden szépen elévül.

Ezért inkább kihagyom ezt a szerzeményt.

Meg azért is, mert a sértődött szerző, a modern demokráciák történetében valószínűleg az egyetlen politikus, akit 3 hónapnál hosszabb, letöltendő szabadságvesztésre ítéltek, és az ítéletet végre is hajtották.

Ráadásul szaros 72 milláért, ami a fehérgalléros szektorban nevetséges összeg.

Zuschlag kamu ifjúsági programok segítségével nyúlta az adófizetőket, és ez még csak a karrierjének a kezdete volt. Ha nem hányja ki a rendszer magából, még most is ezzel foglalkozna. Ne csináljunk már mártírt belőle.

Egy igazi szuperbalek, aki a NAV adóslistájára is felküzdötte magát, Győzike mellé.

Milyen igazságot akar ez osztani?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr925523695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szúrófény 2013.09.20. 15:14:40

Volt KISZ-fiúknak (1990)

Megérdemlitek kurafiak
Ismét pöffeszkednek az urak.
Tanulni resteknek keserves a lecke,
Ki bunkó maradt, nem gazdag egyse!
Jólét pipacsa lefele hervadt,
Az erősebb kutya törvénye virradt,
„Miénk a gyár, „ mondták neked,
—most csak lesel, mi a tied?
Tied, —ha van még—, hogy megélj
A munkanélküli segély!
Adóval csökken a kereset
Kilopják életedből az életet.
Lézengsz, és létezésed
Már rég nem élet!
Te mégis vársz, hasztalan
Hazádba vagy hajléktalan,
Munkád se kell, Te se kellesz
Ha majd kétfejű borjút ellesz
Elkelsz tán hírlapi csodának,
Ha betörsz, bezárnak!
Lesz végre valahol helyed,
Hol álomra hajtod a fejed.
süti beállítások módosítása