sorok között

sorok között

Seggszáj riadó!

2013. április 02. - Politikai Ateista

Ha belvárosi portrérajzoló, filmforgató, terasz, illetve kirakattulajdonos lennék, csak most kezdenék parázni igazán.


Rogán Antal ugyanis heves cáfolásba kezdett:

Rogán Antal polgármester cáfolja, hogy a belvárosi üzletek üzlettulajdonosainak bármilyen adót kellene fizetniük a kirakatok után. A Népszabadság információi szerint havonta csaknem tízezer forint adót vetne ki a kiemeltnek számító belvárosi utcák kirakatainak négyzetméterére a budapesti V. kerületi önkormányzat. ... Erre a hírre már 8 óra előtt közleményben reagált Rogán Antal V. kerületi polgármester: "a Népszabadság szokás szerint hazudik. - Rogán máris cáfolta az új adó hírét - Napi Gazdaság

Ha valaki hitelt érdemlő információkat szeretne megtudni a belváros adópolitikájáról, olvasson inkább Blikket - tehette volna hozzá.

blikk.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr715187779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

centenárium 2013.04.02. 18:40:43

Kinyalhatod a seggem!
Vörösgyerek.

hot-spot (törölt) 2013.04.02. 21:38:44

Addig reklámozzák a blogok ezt a bronzhalmot,míg majd jól rágerjednek a színesfém tolvajok,de akkor be fogok szarni a röhögéstől bizony isten!
süti beállítások módosítása