sorok között

sorok között

Bennfentesek

2013. március 28. - Politikai Ateista

A következő táblázat az előző, Vészkijárat a maffiának című bejegyzésemhez kapcsolódik.

A ciprusi betétmozgások alapján úgy tűnik, hogy voltak akik időben "megérezték" a betétvágások, és a tőkekorlátozások szelét.

Cyprus outflows.jpg

Zerohedge nyomán

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr945177740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Politikai Ateista · http://sorkoz.blog.hu 2013.03.29. 11:03:26

@vomit: Szerintem ez a mondat a legtalálóbb az interjúban:"What is clear is that the world has been living above its means for a very long time. What we have seen has been the result of printed money and a massive increase in credit. This is why much of what we have seen is not real growth, and therefore the wealth is not real wealth. This is why the current system cannot last."

vomit 2013.03.30. 12:50:36

megint nem figyeltek, ilyen formaban erkezik az elore szolas a penzek lenyulasarol:
www.reuters.com/article/2013/03/29/us-eurozone-cyprus-ecb-knot-idUSBRE92S05P20130329
"The content of his remarks comes down to an approach which has been on the table for a longer time in Europe. This approach (Cyprus haircut) will be part of the European liquidation policy."

Szaudi Herceg 2013.07.22. 01:06:17

Ez a bennfentesség mindig érdekes volt és lesz... Vannak akik mindig nyernek, mindegy, hogy lejtőre vagy emelkedőre áll a "talaj".
Csányi nem bennfentes véletlenül az OTP-nél? És azzal hogy másnap(!) kikommunikálták a mega-eladást, zuhanóra téve az árfolyamot, mekkora veszteséget varrt a részvényesek nyakába? 2 hét - 1 hónap múlva fogadjunk, hogy venni fog újra...
süti beállítások módosítása