sorok között

sorok között

Miért az élet a legjobb valóság show?

2013. január 31. - Politikai Ateista

Őszintén szólva rühellem a valóság shownak csúfolt műsorokat.  Semmi kedvem figyelemmel kisérni amint VVdeBill és VVGyökér pörköltes szendvicset ropogtatva megteszi az első lépéseket a nagybetűs celebeskedés kapuja felé, hogy azután ha minden jól megy, lehetőleg a ponyvamagazinok címlapján bonyolíthassák a magánéletüket. Szerencse, hogy viszonylag könnyű védekezni ellenük.

Egyszerűen nem nézem és kész.

Polgár Tamás, alias Tomcat érthető módon nem kifejezetten népszerű alak. Korábbi tevékenységével, és szélsőséges megnyilvánulásaival alaposan rászolgált az általános unszimpátiára.

Legújabb megmozdulása azonban minden elismerést megérdemel, elkészítette ugyanis az ország eddigi legjobb, és egyetlen valamirevaló valóság-valóság showját. Még ha nem is ez volt a szándéka.

 

 

Ha érdekel a kerékpártolvajok, az orgazdák, és a rendőrségi hozzáállás világa csak ajánlani tudom. Ha valaha ellopták a bringádat akkor kötelező.

Az összes epizód itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr215052568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása