sorok között

sorok között

Ameddig a takaród ér...

2012. december 31. - Politikai Ateista

A Toshl Finance egy olyan alkalmazás amelynek segítségével nyomon követhetjuk a napi pénzügyeinket, összesítő táblázatok alapján bizonyos következtetéseket vonhatunk le, és változtatásokat eszközölhetünk ha úgy ítéljük meg, hogy szükség van rájuk. Ez eddig úgy tűnhet mint egy olcsó reklám, de hidd el nem az.

A üzemeltetők 9 ország és az Európai Unió Toshl felhasználóinak adatai és szokásai alapján készítettek egy évértékelő kimutatást.

Az első ábra, a Toshl felhasználók átlagos havi bevételét szemlélteti:

world-income-2012-usd.png

Semmi meglepetés Ausztrália, Európa, az USA, és Kanada Toshl alkalmazói keresnek a legjobban.

A második illusztráció, a felhasználók havi kiadásait mutatja.

world-expenses-2012-usd.png

Azt hiszem szenzáció itt sincs.

Az európaiak átlagosan havi 307 dollárral, az amerikai jó fogyasztók pedig 419 dollárral költöttek többet annál mint amit megkerestek. A Toshl alkalmazók azt hiszem megfelelően reprezentálják azt a mentalitást ami oda vezetett, hogy a nyakig eladósodott állampolgárok nyakig eladósodott kormányai mentőcsomagokkal, illetve a központi bankok pénznyomtatási akcióival tartják egyben a pénzügyi szektort, és az egész amerikai, és európai gazdaságot.

Én ezzel a bejegyzéssel szeretnék boldok új évet kívánni minden olvasónak, és üzenném, hogy 2013-ban lehetőleg mindenki addig nyújtózkodjon ameddig a takarója ér.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr474987917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása