sorok között

sorok között

A Sandy Hook konspiráció

2012. december 23. - Politikai Ateista

Mint minden nagyobb kaliberű tragédia esetében a Newtown-i iskolai lövöldözéssel kapcsolatban is napvilágot láttak már a különböző összeesküvés-elméletek. Én nem kívánok állást foglalni az ügyben, de arra gondoltam, hogy néhány, a világhálón keringő érdekességet azért megosztok, a teljesség igénye nélkül.

Vigyázz a seriffel!

Az első egyben egy figyelmeztetés is. A rendőrség szóvívője szerint aki "téves" a hivatalos állásponttól eltérő információkat terjeszt a közösségi oldalakon az bűncselekményt követ el, ami eljárást von maga után. Mindenki a saját büntetőjogi felelőssége tudatában ossza meg ezt a bejegyzést.

 

A törvényszéki orvosszakértő

Sokan renkívül érdekesnek találták az orvosszakértő viselkedését. Tényleg fura alaknak tűnik, elég jól elszórakozik a saját poénjain, de ez nem jelent semmit. Mindenesetre azt állítja, hogy a gyerekeket a gépkarabéllyal ölte meg a merénylő. Ennek még lesz jelentősége.

A teljes sajtótájékoztató vágatlanul itt.


Fegyver a csomagtartóban

A beszámolók összesen három fegyverről tettek említést:

A 20 éves ámokfutó három fegyverrel (egy .223-as kaliberű puskával, illetve egy Glock és egy SIG Sauer pisztollyal) lövöldözütt az épület két termében. Szemtanúk szerint az ámokfutó fekete ruhát viselt, és legalább százszor lőtt. A rendőrök ezzel szemben egyetlen lövést sem adtak le. - Az iskolai ámokfutó anyját is holtan találták - Index

weap.jpg
A hivatalos verzió és az orvosszakértő véleménye szerint Adam Lanza a Bushmasterrel ölt. Az egyik újságíró a sajtótájékoztató során megjegyezte, hogy úgy tudja, hogy a szóban forgó puskát a merénylő autójának a csomagtartójában találták meg. (Lásd a szakértős videót.)

Egy rendőr válaszolt a doki helyett:

"That's not correct sir."

Szóval a Bushmaster nem a csomagtartóban volt, nehéz is lenne elképzelni, hogy a Lanza odahelyezte miután öngyilkosságot követett el.

 

 

Titokzatos alakok a susnyásban

A következő videóval kapcsolatban számos elmélet létezik, a legnépszerűbb, hogy a rendőrség az iskola mögötti területen letartóztatott egy második merénylőt. A rendőrség cáfolta az értesüléseket, bár akadtak olyan szemtanúk a helyszinen akik látni véltek valami ilyesmit.

 

 

 

Gyászoló rokonok

A következő videón Robbie Parker, a Newtown-i iskolai lövöldözés egyik áldozatának édesapja nyilatkozik a sajtónak.

Itt ugyanez a nyilatkozat látható, csak egy másik kameraállásból, egy kicsit több mosollyal.

A motivációval kapcsolatban a leggyakoribb feltételezés, hogy az amerikai kormány azért rendezte az egészet, hogy erre az esetre hivatkozva gyűjthesse be a fegyvereket a civilektől. Az, hogy ez az összesküvés-elmélet mennyire állja meg a helyét majd attól is függ, hogy Obamának sikerül-e eredményeket elérnie az amerikai lakosság lefegyverzésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr194976657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

valaki76 (törölt) 2012.12.23. 08:38:39

no és mi van az ANTIDEPRESSZÁNSOKKAL?

félresikerült a kezelés?

Michael Savage says Conn. school shooter Adam Lanza was on antidepressants (Video)
www.examiner.com/article/michael-savage-says-conn-school-shooter-adam-lanza-was-on-antidepressants

valaki76 (törölt) 2012.12.23. 08:50:57

+ ha Obama olyan békepárti talán először befejezhetné az USÁ-n kívüli katonai kalandokat, állítólag azokban is nagyon sokan haltak meg eddig...

Casualties of the Iraq War
en.wikipedia.org/wiki/Casualties_of_the_Iraq_War

Sanctions against Iraq
en.wikipedia.org/wiki/Sanctions_against_Iraq#Infant_and_child_death_rates

valaki76 (törölt) 2012.12.23. 08:54:44

esetleg a "War on drugs" című felettébb kártékony különszámot is be lehetne fejezni...

War On Drugs Is Genocide - a Warped Recovery Culture is Just the Tip of the Iceberg
www.huffingtonpost.co.uk/dr-peter-ferentzy/war-on-drugs-is-genocide-_b_1006555.html

vomit 2012.12.23. 12:56:45

ideje elvenni az emberektol az internetet, mert kijon belole a mumus. akarom mondani kepesek kikeresni, hogy a megtamadott iskola tanarai esetleg nem is leteznek.

SANDY HOOK TEACHERS ARE GHOSTS IN SALARY AND PENSION DATABASE
www.godlikeproductions.com/forum1/message2091920/pg1

vagy nezd mar, esetleg az iskola sem letezik ezen a neven
"I was going to look up these teachers, but, first, you cannot find the school!
Sandy Hook Elementary does not even have a listing with www.ratemyteachers.com "

2002 2012.12.23. 16:59:43

hoh. Ezek után tuti ott lesz a kurucinfón, hogy
zsidó-néger-cigány-meleg volt az elkövető, és a bbc már fél órával az egész előtt közvetített

Borenbukk 2012.12.23. 17:17:39

@vomit: Azert a Holdraszallas koruli osszeeskuves elmeletek sem a Hold letenek ketsegbevonasaval kezdenek. Meg mondja valaki, hogy nincs fejlodes! :)

Tréfarépa367 2012.12.23. 17:21:06

alig van olyan link a neten, ami az iskola december előtti életéről szólna

relesgyilkos666 2012.12.23. 17:27:04

Az a nagy probléma, hogy az átlag embernek az árnyalt gondolkodás is jelentős problémát jelent. Ami már nem fér a fejébe, azt elhessegeti, a bonyolultabb, több tényezős dolgokra pedig rendre rásüt valami bélyeget, mert nem fér bele a világképébe. A konspirációs elmélet is ugyanez a téma. Ami már egy kicsit is földtől elrugaszkodottabb, az már konteo, mi más is lehetne.

Pedig a világ tele van fifikás emberekkel, tudósokkal, akik egész életüket egy adott problémának szentelik. Ugyanígy vannak önző bűnözők, nagy hatalommal bíró egyének és szervezetek, akik bármire hajlandóak céljaik elérése érdekében. Pár emberélet, ugyanmár. Ld. 9/11.

A fegyverlobbi roppant erős amerikában, óriási pénzek mozognak és hiába voltak a múltban kisebb-nagyobb próbálkozások a fegyvertartás megregulázására, mindegyik rendre kudarcba fúlt.

Amennyiben mégis átverik a dolgot, akkor nagyon rossz dolgokra számíthatunk az elkövetkezőkben.

maxval, a gondolkodni próbáló birca · http://maxval.co.nr 2012.12.23. 17:30:19

Valójában nincs is Newtown nevű város. Ez csak egy hollywoodi díszlet.

vakablak 2012.12.23. 17:58:33

hogy ez mekkora egy szar itt

harmincas 2012.12.23. 18:46:28

Ez nem az első eset, amikor ennek a blognak a szerzője megmutatja: vevő a leghülyébb, legsötétebb összeesküvés-elméletekre.

Dr. Gy. Dr. Fűegér 2012.12.23. 18:52:16

@Borenbukk:

Ez pont ugyanott sántít, mint a "Nem is volt Holdraszállás". Ha az egészet megrendezték, hány embernek kellett tudnia róla? 100? 200? Hagyjuk már...

@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

Nyugi, még két hét, és USA sincs...

blue angel 2012.12.23. 19:05:17

A gyaszolo apuka rohogcselese a felvetel elejen eleg furcsa...
Az orvosszakerto meg nem szazas.

bastian 2012.12.23. 19:20:29

Arról is van videó, hogy a legkülönfélébb bűneseteknél, a "szemtanú" sok esetben ugyanaz a személy, függetlenül attól, hogy az adott esetek az ország legkülönbözőbb pontjain következtek be. Csak van, hogy bajusza van, van amikor szemüveges, vannak nők is, férfiak is. Az a gyanú, hogy azok fizetett színészek, akik a "hivatalos" verziót hivatottak megerősíteni. Ez az "apuka" is ilyesmire hajaz, lehet, látjuk még más eseteknél is, sapkában, napszemüvegben, szakállal. De pl. a fülekre, orrokra nem szoktak nagy hangsúlyt fektetni ezért felismerhetőek...

Frizuravarjú 2012.12.23. 19:23:31

@Frizuravarjú: Ja: Extra, Külföld :: 2012-12-21. 16:36

valaki76 (törölt) 2012.12.23. 19:36:21

@relesgyilkos666:

a "fegyverlobbi" talán az USA HADSEREG lefegyverzésével is kezdhetné a fogyókúrát:)

a GLOBÁLIS védelmi kiadások 50%-a az USA SZÖVETSÉGI KORMÁNYHOZ kötődik...

Éhes_ló 2012.12.23. 19:39:21

A post lemaradt, több mint 24 órával:
kuruc.info/r/6/105768/

".....Azt már tudjuk, hogy Adam Lanzát és édesanyját, még a mészárlás előtti napon meggyilkolták. A katonai ruhába és golyóálló mellénybe bújtatott Adam Lanza holttestét, úgy szállították be az iskolába. A három tagú terrorista csoport egyikét rögtön elfogta a rendőrség (ez volt az a bizonyos füvön fekvő megbilincselt ember, akit a gyerekek is láttak) a másik kettő pedig a hátsó kijáraton keresztül próbált volna menekülni, de csak az egyiknek sikerült, mert a másikat elkapták. A letartóztatottak nevét nem tudni, rendőrségi őrizetben sincsenek, hollétük ismeretlen. Ez is bizonyítja, hogy megint titkolnak előttünk valamit és hazugságokkal próbálnak beetetni minket. Mégis, mit titkol elölünk a rendőrség?
Amikor a „magányos elkövető” átlátszó meséje lelepleződik, a CIA-ügynököktől hemzsegő amerikai sajtó, zavaros történetekkel és hamis információk áradatával próbálja megtéveszteni a közvéleményt....."

Szóval csak óvatosan...

kela-bá 2012.12.23. 19:40:53

1965-ben Dr. Henry Bieler amerikai orvos íja az Ételben az orvosság című könyvében:

" Amerika a világ leggazdagabb országa, és mégis itt van a legtöbb beteg ember, és még mit hoz a jövő ? Előrejelzéseink lehangolóak :a rák, a magas vérnyomás,és a szívbetegségek, tulajdonképpen minden degeneratív betegség egyre nagyobb számban fordul elő."

Most 2012-ben hozzátehető, hogy a legtöbb elmebeteg is... Valószínű "jót tesz" a sok emberölést imitáló filmáradat,médiamétely is .

Az amerikaiknak küldjük ezt: http://www.logoszvilág. hu meg ezt : www.tudatraebresztes.blog.hu Békés Karácsonyt mindenkinek !

@blue angel:

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @harmincas: @vakablak: @FeroxX: @maxval, a gondolkodni próbáló birca: @relesgyilkos666: @Tréfarépa367: @Borenbukk: @2002: @vomit: @valaki76:

kela-bá 2012.12.23. 19:50:32

@kela-bá: Javítom magam : ...orvos írja
- www.logoszvilag.hu

Karácsonyi "ajándékként" ajánlom AZ ÉTELBEN AZ ORVOSSÁG című könyvet mindenkinek, akinek fontos az egészsége. Jelszó : Ne a patikában legyenek ismerőseink, hanem a piacon !

További szép estét !

THK 2012.12.23. 19:51:07

@blue angel: nem százas a szakértő - de meg is lepne, ha ilyen szakmában eltöltött évek után vki teljesen ép maradna

Borenbukk 2012.12.23. 20:05:46

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az osszeeskuves elmeletek errol szolnak. Az ostobak es a tudatlanok is szeretik magukat kulonlegesnek erezni. Masig nyuszitek a 911 idejen a Pentagonnal keszult kepek elemzesen, mikor az eloterben lathato tuzoltot hozzamertek a legalabb 50 meterre levo lyukhoz, es mivel nagyjabol ugyanakkoranak tuntek a kepen, megallapitottak, hogy a bemeneti nyilas nem lehet nagyobb 2 meternel. A figurat az sem zavarta, hogy a kepen latszott egy tuzolto auto, ami szinten kisebb volt a tuzoltonal. :) A masik kepen latszo turbina fokozatot mar nem is irom...

Mojzes Pál (törölt) · http://mpgondolatok.blogspot.hu/ 2012.12.23. 20:24:10

Az a lényeg úgy vót' ahogy a zindex, hávégé megírta, meg a reteklubb megmutatta,úgy vót' !Kész!Sok hüjjje mén, mint a holdraszállás bazmeg!Mikorlehetmár messiásra szavazni?!

Big-B 2012.12.23. 20:31:33

A nagy felgyverbetiltósdi nagy valószínűséggel fordítva fog elsülni, már most hallani államokat akik megszüntetik a Gun Free Zone-okat, azaz azon közösségi területeket, ahol nem lehet rejtetten sem fegyvert viselni.
Egyesek pedig pont azért lobbiznak, hogy fegyveres őrökkel erősítsék meg az oktatási intézményeket.

Big-B 2012.12.23. 20:34:11

Természetesen a legnagyobb lobbierővel az NRA rendelkezik, aki épp Washington DC-ben a legerősebb.

fran7 2012.12.23. 20:38:29

@Borenbukk: Mindebben igazad van, de a konteók ott születnek, ahol a nép érzi, hogy valamit titkolnak. A Holdraszállásnál lehet tényleg volt néhány beállított studiókép, de akkor miért nem mondták róla azt. Lehet hogy 9/11nél is volt néhány elhallgatott részlet, lehet nem olyan, ami változtatta volna a képet, csak rámutatott volna néhány olyan pontra, amire nem akart a kormányzat válaszolni. A nép az őszintétlenséget érzi, de az igazságot nem lehet csupán érezni, így találgat.
Ha meg tudjuk, hogy milyen logika mentén engedi az amerikai alkotmány a fegyvertartást, akkor bizony minden szígorítás azon, a kormányzat kedvére való.

otgorbebogre 2012.12.23. 20:44:36

@relesgyilkos666: ja pont mint Magyarorszagon ahol nincsennek az utcan fegyverek. Itt aztan rettenet, hogy mi van.

tovabb a jezsovi uton 2012.12.23. 20:51:35

@blue angel: a felvétel előtt talán az irigy honaljmirigy valamelyik fergetes humorú videoját nézte.esetleg patakkyy atis előadását , hogyan támogatják az ufok a békamenetet.

Borenbukk 2012.12.23. 20:54:31

@fran7: Egy nagy budos francot! A nep nagyresze elott a legalapvetobb termeszettudomanyos ismereteket is sikerult eltitkolni, azzal az egyszeru modszerrel, hogy iskolaban tanitottak oket.

fran7 2012.12.23. 21:13:03

@Borenbukk: Igazad van.;) De ez is kicsit az én analógiámat támasztja alá kissé. Az iskolában tanított természettudományos ismeretek sem írják le tökéletesen a világot. Pedig ezt ígérik, sokszor. De képzeld el a fizika órát, ahogy a tanár elkezdi: Srácok ezt kell megtanulni, de ez a valóság 10%-a. Ugyanannyi kedvük lenne a tanuláshoz, mint így: semmi. Ezért ezt nem erőltetik. Hisznek is az emberek mindenféle ezoterikus baromságban.

Tblog 2012.12.23. 21:17:52

Fegyverrel védik a reptereket, a repülőkön a pilóták fegyvert tartanak, minden repülőn van egy fegyveres kormányügynök, minden politikust fegyveres őrök védenek, minden stadiont és sport rendezvényt fegyveres őrök és rendőrök védenek, mindenütt sok fegyveres őr és rendőr, kivéve az iskolákat nem védik igazán. Miért van az, hogy pont az iskolákat nem védik és pont ott tilos az önvédelem? Mi értelme annak, hogy céltáblákat csinálnak gyerekekből és tanárokból a gun free zone-okkal (fegyvermentes övezet törvénye)?

fran7 2012.12.23. 21:25:27

@Tuleloblog: Mert a gyerekek a legértékesebbek az amerikai társadalom számára. Mutatja azt a majd bevezetendő abortusz legalizálás is. :(

Cervisia 2012.12.23. 21:33:49

@kela-bá: Azért van a leggazdagabb országban a legtöbb ilyen beteg, mert ott megérik azt a kort, hogy ilyen betegségük legyen..

DR. DR. DR. rasztaparaszt 2012.12.23. 22:00:24

En megmondtam.
Az ufoook voootak.

Vol'Jin 2012.12.23. 22:01:05

Ez valami vicc akar lenni?

Minden évben van két ilyen Amerikában. Csak annak nem lehet fegyvere, aki pillanatnyilag börtönben ül. Ha egy bekattan, akkor megy lövöldözni. Ha valami célt akarnának elérni ezzel, akkor nem megszerveznék, hanem kivárnák a következőt. Ha meg megszervezték volna, akkor meg felesleges lenne bérapukát mikrofonhoz állítani, mivel lenne igazi áldozatnak is apukája. Ezek a konteós idióták álomvilágban élnek, ahol egyetlen embernek sem jutna magától az eszébe robbantgatni, és ezért szükség van a sötétített szobákban konspiráló gazokra, akik kitervelnek és végrehajtanak nekünk szörnyű gaztetteket.

Mi lesz a következő ötletük? Hogy nem is volt lövöldözés, és a gyerekeket UFO-k rabolták el, és ezt leplezi a gyíkemberekkel a kormány?

otgorbebogre 2012.12.23. 22:01:06

@Tuleloblog: nem vedik meg fegyveres orok: az utcan a jarokeloket, a jatszoteren a gyerekeket, a templomban a hivoket (sok a gyerek de az idos is ) az idosek otthonat, az allatkertet, a buszokon nincsennek fegyveres orok, a muzeumban nincsennek gepkarabelyok. Nincsennek a parkban katonak, a konditeremben nem all a vedtelen sportolok mellett fegyveres or. A mozikban most nem tudom mi a helyzet Amerikaban de legalabb kene a szinhazakba, koncerttermekbe is egy- egy fegyveres or. Sot a kiszolgaltatottsag elkerulesere minden 4 evnel idosebb gyermeket fel kene fegyverezni. Rettenetes hogy mi van Amerikaban, valaki nehezebbe akarja tenni azt hogy minden elmebeteg felautomatakhoz jusson mielott ezeket az intezkedeseket meghozna!

Vol'Jin 2012.12.23. 22:05:04

@fran7: "Mert a gyerekek a legértékesebbek az amerikai társadalom számára. Mutatja azt a majd bevezetendő abortusz legalizálás is. :("

Gyújtsunk gyertyát és énekeljük el a követklező zsolozsmát térdepelve!

Minden sperma jó,
és minden sperma szent,
ha egy is köztük elvész,
Isten mérges fent.

Utána pedig követeljük a maszturbálás betiltását!

Egyedi nicket kell megadnod · http://irkalmanyok.blog.hu 2012.12.23. 22:11:40

Már két napja vége a világnak, ti meg itt írogattok. Ez nem furcsa?

fran7 2012.12.23. 22:22:30

@Vol'Jin: Én most nem akarok semmiféle vitát nyitni ilyen kérdésekben, de elvileg az a szlogen, minden emberi élet egyformán értékes. Nincs köztük különbség. Ez a liberális demokrácia és a humanizmus alapvetése. Csak hát a gyakorlat nem ez. Ezen a téren számtalan tudathasadásos dolog van. Kezdve a halálosítéletekkel, az abortusz tiltásával és engedélyezésével, mondjuk a kiszűrt Down-kórosokkal kapcsolatban, vagy miképp működik a környezetszennyezés. Van talán egy Travolta film, ami az ügyvéd monológjával kezdi, ahol az emberek értékéről beszél, s valahogy az jön ki, hogy a gyerekek érik a legkevesebbet. Sajnos ők a legkönnyebben beáldozhatóak.

otgorbebogre 2012.12.23. 22:28:55

@fran7: Lehet, hogy rosz hir hozoja vagyok de a Roe vs. Wade ota Amerikaban legalis az abortusz. Amugy meg Vol'Jin +1

fran7 2012.12.23. 22:34:03

@otgorbebogre: Tudom ezt, mégis a folyamatos liberalizáláson megy a harc. De azért a vitaellenfelek ilyen módon való nevetségessé tétele az, ami alkalmatlanná tesz bármilyen vitát. De ugye ez csak példája annak, hogy miképp működnek a konteók is. Minél nevetségesebbé teszel valakit az annál inkább meggyőződésesessé válik. S utána lehet tovább megbélyegezni. De meggyőzni már sose fogod az igazadról, néha az a 2+2=4 alapigazság is az. Tehát óvatosan a minősítgetésekkel. Túl messzire vezethetnek.

mrbloodbunny · http://mrbloodbunny.blog.hu/ 2012.12.23. 22:34:06

Ez nem lehet komoly!!! Az első, második, és főleg az uccsó videók nem lehetnek komolyak!! Én nem néztem ezt a cuccost a tv-ben, mert nincs, de ez ugye egy ízléstelen hoax?? Kérlek mondd, hogy az!

otgorbebogre 2012.12.23. 23:04:16

@fran7: hoppa. nem tudom melyik szavammal tettelek nevetsegesse. Azzal hogy jeleztem hogy felre vagy tajekoztatva de Amerikaban legalis az abortusz? Vagy hogy szerintem igaza van Vol'Jin nek es az embrio nem ember mint ahogy a sperma sem az? Na mindegy szerintem te is gondolkozhatnal mielott ezt a ket vitat osszemosod.

komplikato 2012.12.23. 23:11:15

az összeesküvés elmélet kb. előre jelezhető volt, hiszen a fegyvermániások a lobbi nélkül is elég elvetemültek és sokan azért akarnak fegyvert tartani, hogy megvédjék magukat a kormányzattól, mert valamiért így érzik. Én nem nagyon értem mitől van, de ugye anno egyesek még robbantgattak is országon belül, stb.

Viszont a röhögcsélve gyászoló apukára lenne egy halom megoldás némely antidepresszáns és gyógyszer mellékhatásaként, már ha nem valami házi-barkács "gyógyfű" volt a ludas. Akkor lenne esélyes minimálisan ha meg sem történt volna az esemény. Azért az meg így elég valószinütlen.

Zorq 2012.12.23. 23:14:57

Kinek az érdeke a konspiráció-elméletek terjesztése a témában?
Nem-e a fegyverlobbinak?

maim 2012.12.23. 23:53:25

Az ámerikai sajtóban az is felröppent,hogy a
Sötét lovag c. filmben be volt kódolva a Sandy
Hook mészárlás.Amikor a gps-ek le voltak téve a térképre,a bal gps alatt olvasható a Sandy Hook felirat.Nem láttam a filmet,csak ezt a
képkockát szedték ki a cikkben.Ott valóban olvasható.

01234567 2012.12.23. 23:55:26

A lehetetlen, nem elképzelhetetlen. Csak nyitottság és agy kell hozzá. És ugyan ez, fordítva is lehet igaz.

maim 2012.12.24. 00:20:13

@Zorq: Szerintem a félelemkeltés a legfőbb cél.Ha az emberek félnek,önként mondanak le a
jogaikról és a szabadságukról.Még könyörögnek is,hogy valaki védje meg őket,tegyen már valamit.

vomit 2012.12.24. 00:23:02

@Zorq: valami modon nem az amishok akarnak lefegyverezni mindenkit (onmagukat kiveve). cui bono, avagy honnan jonnek azonnal a "do as i say, not as i do" tipusu jo tanacsok
forward.com/articles/168063/after-newtown-jews-lead-renewed-push-on-guns/?p=all

vomit 2012.12.24. 00:27:37

@Tuleloblog: az iskolaban inkabb az elrettentes erejeben biznak
www.youtube.com/watch?v=am-Qdx6vky0

macskaságos (törölt) 2012.12.24. 03:00:56

@blue angel:
A gyaszolo apuka rohogcselese a felvetel elejen eleg furcsa...

Egyik barátnőm édesapja felakasztotta magát, a lány talált rá, karácsonykor történt az egész. Ő is majdnem ilyen gesztusokkal mesélte el a tragédiát, mert egyszerűen nem fogta fel a dolgot.
De akkor is volt egy hozzád hasonló szőrszálhasogató gyökér, aki csak ezt tudta kiemelni az egészből: xx- miért volt ilyen fura"....

Tblog 2012.12.24. 06:08:04

@otgorbebogre: Nem azért de az ötlet eredetileg a liberális Bill Clinton elnöktől származik. Ők akart fegyveres őröket az iskolába. Mikor ő mondta ezt az ötletet akkor tetszett a baloldalnak, most hogy az NRA mondja ugyanezt az ötletet, most hirtelen nem tetszik. Az országos felmérés szerint 54% szerint jó lenne ha tényleg lennének fegyveres őrök az iskolákban, míg a fegyverek korlátozását közel se támogatják annyian.

Tblog 2012.12.24. 06:14:48

@vomit: És még mindig vannak akik azt mondják hogy a lakosság alkalmatlan a fegyvertartásra, mert csak a rendőrség elég képzett ilyesmihez. :-P

otgorbebogre 2012.12.24. 07:52:16

@Tuleloblog: Hat szerintem Bill Clintontol is hülyeség volt, de én magyar vagyok és nem ittam meg meg az amerikai partok Cool Aidjet nem ugy mint te. Európában és Azsiiaban tok jól elvan mindenki fegyverek nélkül. a világ legszegényebb országaiban nagyobb biztonságban éreztem magam mint Amerikában néha.

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2012.12.24. 08:30:39

Aki ilyet kitalál vagy elhisz az KIBASZOTT NAGY FEKETEÖVES RETARDÁLT FASZ. Boldog karácsonyt.

safranek 2012.12.24. 09:34:34

Mit csodálkoznak az ilyen eseményeken, amikor már a Discovery-n is olyan msorok mennek, mint Amcsi Fegyvere, A Fegyverkovács, stb.

KenSentMe 2012.12.24. 10:16:59

Szerintem nem is az amerikai kormany volt, hanem az ufok csinaltak. Ugyanis erre hivatkozva majd szigoritjak a fegyvertartast, es mikor majd a kis szurke emberek invazioja ellepi az allamokat, a bekes polgaroknak nem lesz eleg mordalyuk leszedni a geciket.

Big-B 2012.12.24. 10:17:55

@safranek: Tudtommal a Sandy Hook iskolát nem alakították át se fegyverbolttá, se fegyverkészítő műhellyé, szóval a párhuzamod nem igazán értelmezhető.

vomit 2012.12.24. 14:27:53

@Zka: ha gondolkozas helyett a hivatalos meseben akarsz hinni, akkor komoly erofeszitesedbe tellhet kovetni az eddigi kanyarokat

Official story spins out of control
www.veteranstoday.com/2012/12/20/sandy-hook-massacre-official-story-spins-out-of-control/

Éhes_ló 2012.12.24. 21:30:21

@vomit: no ezt nem teszik ki a kirakatba sehol sem.
Összeesküvés elmélet. HOAX. ersze.
A valóság bizony vérfagyasztóbb, mint bármilyen elmélet.

Tblog 2012.12.25. 06:43:20

@otgorbebogre: Nem azért, de Amerikát én biztonságosabbnak tartom mint Magyarországot. Itt soha senki nem kötött belém, nem szóltak be csúnyán, nem fenyegettek meg az utcán, nem lóbáltak előttem kést. Magyarországon az ilyesmi eléggé mindennapos dolog.

Ázsiában még sose történt ilyesmi?

'82 Dél Korea 60 halott
'94 Kína 23 halott
'78 Laos 16 halott
'83 India 14 halott

Soroljam tovább?

De milyen jó volt mindegyik Ázsiai népnek. Mind sokkal durvább diktatúrát kapott mint bármelyik európai ország. Jó lehet Észak Koreában is. Ott nincs fegyver. Csak gulágok.

vomit 2012.12.26. 11:38:17

ez az eredmeny, amikor osszekeverednek a statisztak
www.youtube.com/watch?v=xSnhYMaGYuY

vomit 2013.01.16. 23:13:30

ha meg olvassa ezt vki, fyi
Sandy Hook Fully Exposed video up to 8.5 MILLION views, 4.5 million more than yesterday
www.youtube.com/watch?v=Wx9GxXYKx_8

vomit 2014.02.12. 21:31:54

lathatolag meg mindig tul forro a tema
School Safety Expert Threatened for Questioning Sandy Hook
americanfreepress.net/?p=15503
süti beállítások módosítása