sorok között

sorok között

És a nyolcadik napon megteremté az Úr az Ufót

2012. december 10. - Politikai Ateista

Bámulatos kompromisszumkészségről tesz tanúbizonyságot az egyház amióta a közvélemény befolyásolása érdekében már hívhatják segítségül az inkvizíciót:

Nem mondana ellent a vallásnak, ha bebizonyosodna, hogy a Marson is kialakult az élet – állítják a magyarországi egyházak képviselői. A katolikusok az intelligens élet lehetőségét sem zárnák ki, a baptisták szerint viszont csak ember, angyal vagy démon lehet értelmes lény. - Nem görcsölnek a marslakók miatt az egyházak - HVG

Hatalmuk csúcspontján - a sötét középkorban - már azért is máglyát lehetett nyerni, ha valaki megkérdőjelezte a föld laposságát, mostanában meg már a marslakók is simán beleférnek a világnézetükbe.

A NASA felfedezésére adott nyilatkozatok alapján úgy néz ki, hogy az intelligens élet kialakulásához a földön kívül még mindig kedvezőbbek a feltételek mint az intézményesített meggyőződésre építő egyházakon belül.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr484955823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2012.12.10. 12:09:00

galileo uldozese idejen olyan pontosan tudtak, hogy mi kering mi korul, hogy sulyos aranypenzekert 30 nemet matematikust hozattak, es a publikus, meg a vilag elol rejtegetett informaciok alapjan ujraszamoltattak veluk a naptarat.
süti beállítások módosítása