sorok között

sorok között

Zsolti te csaltál?

2012. december 08. - Politikai Ateista

Valószínűleg igaz, hogy a legszebb öröm a káröröm, mert tegnap reggel majdnem megfulladtam a röhögéstől amikor megláttam ezt:

Semjén plagizált

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes súlyos tudományetikai vétséget követett el 1992-es szociológiai szakdolgozatával, állapította meg az ELTE-n felállított bizottság. A vizsgálat arra jutott, hogy jelentős a szövegazonos egyezés Semjén diplomamunkája és konzulense két írása között. - Semjén plagizált - Index

Igaz, a múltkor azt írtam, hogy nem érdekel mi lesz a vizsgálat eredménye, de öröm lesz látni ahogy az álszent Semjén elsüllyed a saját szemetében. Ennek ellenére ez már kezd egyre kínosabb lenni, a köztársasági elnök után a miniszterelnök-alsóról is kiderült, hogy plagizált, miközben az előző kormány miniszterelnöke - aki egyszer már tönkretette az országot - még mindig kétségbeesetten keresi a saját szakdolgozatát, pontosabban a volt sógora szakdolgozatának a másolatát. Egyre inkább úgy tűnik, hogy országunk vezető tisztségviselői előszeretettel alkalmaztak unortodox módszereket a felsőfokú végzettségük biztosítása érdekében, a jelek szerint ez az évek során szinte követelménnyé vált.

Országimázs ez is, ráadásul egy fillérbe sem kerül.

Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy minden magyar politikus gazember lenne, de annyit biztosan, hogy valamiféle kontraszelekció érvényesül a parlamenti pártokon belül. Ezek után nem szorul különösebb magyarázatra, hogy miért tartunk ott ahol.

"Az erkölcsi vétkek nem avulnak el", és Isten szeme egyébként is mindent lát, szóval tegyél meg egy szivességet nekünk Zsolti, kíméld meg a közvéleményt a további baklövésektől, mondj le, és menj el szépen vadászgatni melegebb éghajlatra. Úgy tudom úgyis szeretsz zsiráfokra lövöldözni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr794953414

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Semlyén takarodj! 2012.12.08. 12:34:08

ErkölcsTan és etikaoktatás Semlyén Zsolt részre: A plágium lopás és csalás. Takarodj a közéletből!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Putyilov gyári melós 2012.12.08. 07:55:57

Ez a hazátlan janicsárbanda már csak ilyen, gátlástalanul lopnak, csalnak, hazudnak!

Ja, és nálunk egy ilyen büdösgyökér a Főkeresztény.

Azt hiszem Rákosi se tudta volna az ilyen szemforgató,álszenteskedő Semjén féléknél jobban lezülleszteni az egyházat, tönkretenni az Istenhitet, nevetségessé tenni Jézus cselekedeteit, áldozatvállalását.

Remélem a Pokolra kerül!

laci0011 2012.12.08. 09:10:39

Ezekkel a fiúkkal reménytelen bármilyen fejlődés!A szükséges tudás és morál tizedével sem rendelkeznek.Kormányra kerülésük,valódi nemzetbiztonsági kockázat!

Világnézet Netes Napló · vilagnezet.blog.hu 2012.12.08. 12:36:27

Semlyén takarodj!

ErkölcsTan és etikaoktatás Semlyén Zsolt részre: A plágium lopás és csalás. Takarodj a közéletből!

erkolcstan.blog.hu/2012/11/28/semlyen_takarodj

karpackie 2012.12.08. 12:54:18

Zsóti, mi ezért szeretünk!
Magyar Plagizálók Országos Egyesülete

szist 2012.12.08. 13:45:55

Hahó ! vigyázz
Semlyén plagizált!
szerencsétlen, nem tudod mi lett volna a teendő?
Van egy másik politikus ,aki okosabb nálad, már meg is kezdte a mászást fel az uborkafára
Újra a szédítő magasságokban szeretne , tiszta levegőt szívni és büszkén nézni le a népre.Tudnillik mi történt: ő nem találja a szakdolgozatát.
Az egyetemen pedig minő véletlen valami szennyedék politikus eltüntette azt, mikor kiderült, hogy szar van a biliben!
Látod zsolti, így kell ezt más körökben lerendezni, most Te is büszkén és "tisztán" nézhetnél a nép szemébe !
Zsolti Te béna

2012.12.08. 17:46:21

@szist: te most egy 2 %-os párt elnökéről humorizálsz, de komolyan mi jelentősége van gyurcsánynak, azon kívül hogy rettegsz tőle ?

Lengyel 2012.12.09. 09:42:38

11. parancsolat:
Isten szeme mindent lát. Ne lopjad a diplomát!
süti beállítások módosítása