sorok között

sorok között

Egy gyors elnézés

2012. szeptember 27. - Politikai Ateista

Szeretnék röviden minden olvasótól bocsánatot kérni a be nem jelentett távolmaradásért, és a gyatra aktivitásért. Felépült végre az új házam, költözöm, fúrok, faragok, berendezek, de ami a lényeg, még nincs normális internetem. A mobilinternet éppen csak az alaptevékenységre elég és valamiért nincs kibékülve a Blog.hu admin felületével. Gyanítom, hogy a sebességgel vannak problémák, de nem vagyok szakértő. Remélem hamarosan normalizálódik a helyzet, addig is a legjobbakat minden hűséges olvasónak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr974806651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bankvezér 2012.09.28. 09:12:53

Örülök, hogy megint itt vagy, és igyekszem én is itt lenni. :))

Politikai Ateista · http://sorkoz.blog.hu 2012.09.28. 09:37:44

@bankvezér: A nehezén azt hiszem már túl vagyok, reményeim szerint lassan minden visszatér a régi kerékvágásba. Már csak egy normális net hiányzik.

bankvezér 2012.09.28. 09:59:03

@Politikai Ateista:

"Már csak egy normális net hiányzik. "

Kiírsz rá egy tendert, majd "devizahitelt" veszel fel és abból kifizeted a teljesítést.
Aztán amikor a bank a háromszorosára emeli a törlesztő részletet, akkor eladod a házadat, hogy tudjál végtörleszteni. :)))
süti beállítások módosítása