sorok között

sorok között

Ha sokat pofázol belédkötnek

2012. augusztus 29. - Politikai Ateista

Teljesen életszerű a történet, három magyar exrendőr a polgárháború küszöbén vergődő Szíriába megy "városnézésre". Értem én, ennyi év szolgálat után az élményfürdő már biztosan nem pumpálja az adrenalit, oda kell menni ahol minimum lőnek.

A lázadók fogjul ejtik őket, majd ellentmondásos körülmények között kiszabadulnak, és a kormányerők segítségével kerülnek biztonságba. Ezek után Martonyi János köszönetét fejezi a kedves túszejtőknek, amiért voltak szívesek lehetőséget biztosítani a foglyaik szökésére.

A külügyminiszter szerint ki kell vizsgálni, hogy a napokban kiszabadult három magyar állampolgár milyen tevékenységet folytatott Szíriában. Martonyi János az InfoRádió Aréna című műsorában hétfő este azt mondta: még a gyanúját is el kell hárítani annak, hogy a magyar hatóságok bármit is tudtak volna a túszul ejtett magyar szakértők munkájáról. - Martonyi köszöni a szír ellenzéknek - Index

Közben a nyugdíjas turisták szakértőkké váltak.

A különböző nyilatkozatok után egyre zagyvább lesz a szír túszdráma, amelyben már elvétve maradtak biztos pontok: a kormánynak semmi köze semmihez, nem tudnak semmiről, semmiféle követelést nem teljesítettünk, nem is voltak követelések, és Asszadnak mennie kell. A tisztviselők annyira komoly hangsúlyt fektetnek a tagadásra, hogy ha nem bíznék meg tökéletesen a magyar szervek átlátható működésében akkor azt hinném, hogy valamit titkolnak.

Akkor is ez a nagyon komoly kéményseprő-mintás egyenruhában feszítő János volt a TEK-kapitány amikor a hirhedt játékfegyver-nepper, Brad Pitt bandáját lefülelték?

Jobban járt volna ha a saját jótanácsát megfogadva inkább meg sem szólal.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr784738517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pirimogyoró 2012.08.29. 16:16:09

Szuper. Nálunk még az is hazugság, ha kérdeznek valamit. Ilyen hülyének nézni az újságírókat és minket is, a legnagyobb pofátlanág. Mocskos trógerek!
Na erre büszkék lehetünk, mi magyarok...

Dinkainka 2012.08.29. 19:27:18

Arcmimika árulkodó.Ezek sosem hallotak a testbeszédről?
Lesütött fejek és tekintetek, hazugság hazugság hátán.
süti beállítások módosítása