sorok között

sorok között

Egy tömegmészárlás képei

2012. augusztus 06. - Politikai Ateista

A Szövetség Nyomozó Iroda (FBI) belföldi terrorcselekménynek tekinti a wisconsini szikh templomban elkövetett fegyveres támadást, ezért saját hatáskörébe vonta az ügyben folytatott nyomozást - hangzott el vasárnap a támadás helyszínén, Oak Creekben megtartott rendőrségi sajtótájékoztatón.

Az incidensnek hét halottja volt, köztük az elkövető, akinek sem a személyazonosságát, sem a lehetséges indítékát nem hozták nyilvánosságra. A támadó a templomon kívül tűzharcba keveredett két rendőrrel, közülük az egyiket több lövéssel megsebesítette, mire a másik végzett vele.
A támadásnak a rendőr mellett két másik súlyos sebesültje is volt. - MTI

Lehet, hogy nem jelent semmit, de a videók között találtam néhány érdekességet az esettel kapcsolatban. A hivatalos források szerint egy magányos merénylő áll a történtek hátterében.

A CNN első híradásaiban még 3 fegyveresről tett említést.

Egy szemtanú még ennél is tovább ment, ő négy merénylőt számolt össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr194697991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása