sorok között

sorok között

A szerelem félreérthetetlen megnyilvánulása

2012. április 21. - Politikai Ateista

Sok minden történt, és sok érdekes cikk is megjelent amíg távol tartottam magam a blogolástól. Ugyan nem a bolondok napján jelent meg, de az áprilisi tréfa kategóriába is simán belefért volna az MTI híre, amelyet számos oldal átvett, és többször el kellett olvasnom ahhoz, hogy meggyőződjek róla, hogy nem álmodom ez a baromság valóban megjelent:

Megszerették az IMF-et a görögök

MTI/Index

Nem egészen 24 órával a cikk megjelenése után a rajongás látványos keretek között materializálódott:ismeretlen elkövetők spontán tüzijátékot rendeztek az egyik minisztérium épületénél. Házilag készült pokolgép robbant Athénban 9-én hajnalban.

"Athénban gyakoriak a gyújtogatások és a kisebb méretű pokolgéppel elkövetett támadások, amelyek többségét anarchista csoportok követik el, jellemzően bank- és kormányzati épületek, nagykövetségek és külföldi érdekeltségű intézmények ellen. Idén február végén az athéni metróban kíséreltek meg működésbe hozni egy házilag készített robbanószerkezetet. Ezt a merényletkísérletet a múlt héten a Február 12-e mozgalom nevű szervezet vállalta magára. A csoport neve utalás arra a napra, amikor a görög törvényhozás elfogadta a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió által követelt − a pénzügyi segély fejében folyósítandó − újabb megszorító intézkedéseket." - Merénylet Athén szívében - MNO

A szélsőséges állapotok szélsőséges megnyilvánulásokat, és szélsőséges választási eredményeket fognak produkálni. Nem mintha komoly jelentősége lenne a közelgő választásoknak Görögországban.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr434462148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása