sorok között

sorok között

Vihar előtt

2011. december 11. - Politikai Ateista

Az euróválsággal kapcsolatos események pontosan úgy alakulnak ahogyan ezt szeptemberben jövendöltem. Centralizált európai költségvetés, és a bankok megmentése mindenáron.

Pénteken ért véget az európai fejesek találkozója, a piacoknak (befektetőknek) egy hétvégéje van, hogy elgondolkodjanak a nagy tervről. Kedd-szerda környékén már biztosan tudni fogjuk, hogy elnyerte-e a tetszésüket Európa megmentésének a német verziója, elég biztosíték-e számukra a Brüsszelen keresztül érvényesítendő költségvetési szigor.

Az én véleményem szerint aligha. Bizonyára ők is tisztában vannak azzal, hogy néhány ország esetében a jövő fiskális szigora reménytelen kísérlet. Azt gondolom, hogy tovább fogják feszíteni a húrt, és nem nyugodnak meg addig amíg ki nem erőszakolják az eurókötvények kibocsátásának lehetőségét, vagy az ECB pénznyomdáinak beindítását.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr263453142

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bazmeg: további 670 millióért veszünk újabb stadion-beléptető rendszert 2011.12.11. 13:31:17

Becsült értéken nettó 669 millió forint értékben írt ki gyorsított tárgyalásos eljárást a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) stadionbiztonsági rendszer tervezésére és üzembe helyezésére. Pedig van már nekünk olyan raktáron 4 milliárdért....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása