sorok között

sorok között

Bombák

2011. december 11. - Politikai Ateista

Levélbombát címeztek Josef Ackermannak a Deutsche Bank elnökének szerdán, majd alig 2 nappal később egy Róma környéki adóhivatalba kézbesítettek egyet, amely működésbe is lépett, és megsebesítette az igazgatót.

A lakosság a pénzügyi szektorral szembeni ellenérzésének egy radikálisabb, erőszakos kifejeződése kezdődött?

Esetleg elképzelhető, hogy a bürokrácia a bankárellenes megnyilvánulások kriminalizásának előkészítésén dolgozik?

Még néhány levélbomba és a pénzügyi elit ellenes terrortámadásokat a média hathatós támogatásával egyszerű lesz összemosni a különböző békés, a pénzügyi szektort kritizáló megnyilvánulásokkal, tüntetésekkel, kiadványokkal, írásokkal.

Az Index főcímének hangvétele sokat elárul:

Levélbombás terroristák tartják rettegésben a gazdasdági elitet

 

Néhány nappal a bombatámadások előtt december 2-án a londoni rendőrség levelet küldött a londoni vállalkozások tulajdonosainak, Terrorism/Extremism Update címmel, amelyben felhívta az üzletemberek figyelmét a különböző terrorizmussal kapcsolatos fejleményekre, veszélyekre. A külföldi fenyegetések közül a kolumbiai FARC, az Al-Kaida, és a fehérorosz merénylet került említésre, a belföldi terrorizmus tekintetében pedig az Occupy London mozgalmat, és a hasonló antikapitalista megnyilvánulásokat tartották fontosnak megemlíteni a körlevélben.

Az Occupy London, és az Al-Kaida Londonban már egy lapon szerepel.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr133452556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása