sorok között

sorok között

Alternatíva

2011. november 03. - Politikai Ateista

A közlekesési infrastruktúra fejlesztésével reagál a kormány a tömegközlekedés szinvonalának csökkenésére, és az üzemanyagok árának növekvő árszintjére:

"Szijjártó Péter beszámolt arról a kormánydöntésről is, amely szerint kiemelt állami fejlesztéssé minősítettek három kerékpárút-fejlesztést, így a Duna menti kerékpárútvonal (Rajkától Budapesten át Mohácsig), a Balaton körüli valamint a Budapestet a Balatonnal összekötő kerékpárút-hálózat fejlesztését . A kormány további fejlesztési tervek kidolgozására ad megbízást, így a Bodrog-Tisza menti, a Velencei tó körüli, a Budapestet az etyeki borvidékkel összekötő kerékpárutat, valamint a "Vasfüggöny" névre hallgató, a nyugati határszélen húzódó kerékpárutat fejleszthetik." - Index

Félek, hogy nemsokára a kerékpárút-matrica is bevonul a köztudatba.

Emlékeztetőül:

Teljes lett a horvát autópálya-hálózat

MTI

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr763348650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása