sorok között

sorok között

Hány menet egy szemeszter?

2011. október 27. - Politikai Ateista

Prostitúció, mint az felsőoktatás finanszírozásának alternatívája.

10 évvel ezelőtt a felsőoktatás finanszírozása még nem okozott különösebb problémát az átlagos családok számára. A diákhitelezés még csak a szárnyait bontogatta, a diákmunka sem volt túlságosan elterjedve.

Manapság már egyre kevesebbeknek adatik meg a lehetőség, hogy az egyetemi éveiket kizárólag a tanulásnak szenteljék. Az általános elszegényedés, a megélhetés, és a felsőoktatás költségeinek emelkedése számos esetben teremt kényszerhelyzetet a továbbtanulást választók számára. A kormány terveit figyelembe véve a helyzet nem fog javulni a közeljövőben.

A diákhitel adósságcsapdája, és a korlátozott diákmunka lehetőségek nem feltétlenül jelentenek megoldást mindenki számára. A felsőoktatás keretein belül terjedő prostitúcióról a jelenség jellegéből adódóan nehéz pontos kimutatást készíteni, de a körülmények figyelembevételével, statisztikai adatok nélkül is biztosan kijelentehető, hogy emelkedő trendről van szó.

Egyre többen lesznek kénytelenek az "út szélére állni" a diploma megszerzése érdekében, többek között a keresztény-konzervatív oktatáspolitika következményeként.

Prostitúció, mint diákmunka

PKM

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr63334179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása