sorok között

sorok között

Cirkusz és Kenyér

2011. október 05. - Politikai Ateista

Talán még mindenki emlékszik amikor a parlamenti, és az önkormányzati választások között szinte futószalagon szállították az MSZP-SZDSZ kormány kádereit az előzetesbe. A Fidesz számonkérést ígért, és látszólag nem is vesztegették az idejüket.

Miután az önkormányzati választások során a Fidesz megismételte sikerét, a tisztítótűz mintha veszített volna a hevéből. Újabb letartóztatásokról nem érkezett hír, a zárkák ajtajai kinyíltak, a gyanúsítottak háziőrizetben várják a végítéletet. (pénzbüntetés, megrovás, próbaidő)

Az újabb megszorítások, az emelkedő árfolyamok, és adók, a költségvetés 2.012 időszakában, hirtelen a nagyvad, a saját pártját éppen szalámizgató Gyurcsány Ferenc került a számonkérők célkeresztjébe.

A rácsok mögött kenyéren, és vizen diétázó Gyurcsány Ferenc víziója sokaknak csal őszinte mosolyt az arcára, de félek, hogy csalódni fognak.

Holló a hollónak

A kirakatper kifejezés új értelmet nyert Magyarországon, már nem azt jelenti, hogy az ítélet a tárgyalás előtt megszületett, hanem azt, hogy a pernek kifejezetten a nagyközönség "szórakoztatása" a célja. Ha fogytán a kenyér valamivel nagyobb cirkuszra számíthatunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr123280697

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: MSZP: te nem tudod, milyen jó (volna) nélküled 2011.10.06. 08:29:15

Avagy miért kell egy határozott, biztos mozdulattal arcon rúgnunk az MSZP-t, ha meg akarunk szabadulni a Fidesztől....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása