sorok között

sorok között

Magyarország az Élre Tör

2011. szeptember 17. - Politikai Ateista

 Struktúrális átalakítás? Amatőröknek való! Az ÁFA emelés egyszerű és hatékony, nem lehet kikerülni. "Bemész a boltba és megfizeted". Ennyi.

Uniós csúcsra emeljük az áfát

 Index.hu

 

A Széll Kálmán terv beharangozása idején úgy éreztem, hogy itt valami nagyon nem stimmel. Lehet, hogy naív vagyok, de ennél azért sokkal többre számítottam. Nem értettem, hogy ez az egész hogyan fogja kihúzni az országot a gödörből, végül arra jutottam, hogy Matolcsy a túlélésre játszik, arra számít, hogy nyugaton javul a helyzet, és minket is magukkal rántanak. Nos ez nem jött be.

Nyugaton a helyzet változatlan, sőt, ennél lesz még rosszabb is.

Közben a megszorítás kifejezés használatát a kormány mindenáron igyekszik elkerülni, de ez nem sokat számít, mert nem figyelünk arra amit mondanak. Minek?

"Most is azt mondom a külföldi diplomatáknak, hogy ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok" O.V.

HVG 

 

Ez bizony kőkemény megszorítás - és fájni fog

 

"Minden várakozást alulmúl a Matolcsy-csomag."

portfolio.hu 

Ha Matolcsytól csak ennyire futja akkor nagyon kemény évek elé nézünk. Hosszútávú koncepciónak, bátor lépéseknek nyoma sincs, csak kapkodás, fejetlenség, megszorítások. Nevezd ahogy akarod. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr963232515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása