sorok között

sorok között

Ki Állja a Számlát?

2011. szeptember 15. - Politikai Ateista

A végtörlesztésre képtelen adósok fizetik majd a "kiváltságosok" számláit?

Kósa Lajos hatalmas frankhitele: tízmilliót spórol a kormány ötletével


Pénzcentrum

 

Nagyot kaszálhat Rogán és Gyurcsány a devizahitel-végtörlesztésen

 

"A képviselők harmada érintett lehet a 180 forintos végtörlesztésben. Közülük az egyik nagy nyertes Gyurcsány Ferenc lehet, de sokat kaszálhat még Tóth József, Kósa Lajos és Rogán Antal is."

Napi Gazdaság

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bölcsek tanácsa már csiszolgatja a tervet, lassan de biztosan szűkítik a kedvezményezettek körét. Ha a finomítások nem nyugtatják meg a piacokat, akkor a végtörlesztőkön elbukott extra profitot simán kitermelik majd a bennragadt adósok. Bankár urak, csak semmi pánik!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr593228441

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rogán bárkája és a nagypolgári újraelosztás 2011.09.24. 11:31:36

"A magyar nemes oly irigylésre méltó helyezetben él a világon, hogy szerencsésb sorsú szülöttet csillagunkon találni bajos. Ha leveleket s újságokat házátúl eltilt, s izmos kapusa van, ki várába nem ereszt senkit, élte fogytáig azon édes andalgás...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása