sorok között

sorok között

A Talált Pénz Legendája

2011. június 21. - Politikai Ateista

 

1345 milliárddal csökkenti nyugdíjpénz az államadósságot

 

Index.hu

Az államadósság elleni háború első csatáját vívta meg a kormány, a győzelmi jelentésektől hangos a sajtó. Az első csapást az adósságra a jövő nyugdíjasaival mérte a bölcs vezér.

1345 milliárddal csökkenti a nyugdíjpénzt az államadósság

 

Nem egyszerű győzelem volt ez, világrekord kapásból. Egy nap alatt az államadósság a GDP 81 százalékáról 77 százalékra csökken.

Nem értem a lelkesedést, olyan ez mintha a hitelkártyáimat a nagyi félretett pénzéből fizettem volna ki, azzal a tudattal, hogy mire észreveszi addigra visszateszem ..............ha minden jól megy.

Magyarország leendő nyugdíjasainak még mindig jobb tartozni, ha nem jön össze a pénz, akkor a nyugdíjkorhatárt fel lehet emelni, mondjuk 85 évre, ráadásul ők még az országot sem tudják leminősíteni.

A lefoglalt nyugdíjpénztári vagyon majdnem felével sikerült egy komoly 4 százalékot leütni, és mindezt egyetlen nap alatt. Ez sok mindent elárul az eladósodottság mértékéről.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr243004013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bluekorall 2011.06.22. 00:14:41

Hát én már előre sajnálom a jövő nyugdíjasait, a mostaniakról nem szólva!
süti beállítások módosítása