sorok között

sorok között

Sötétben Tapogatózó Görögök

2011. június 20. - Politikai Ateista

Két hétig bizonytalan a görögök sorsa

 

"Görög részről korábban azt jelezték, hogy a parlament június végén hozza meg a szükséges döntéseket. Az Eurogroup hétfő hajnalban úgy határozott, megvárja ezen határozatok megszületését a hitel felszabadításához." Index.hu, MTI

Korábban is hiányoltam már a nyugati sajtó az arab felkelésekhez hasonlatos eufóriáját Görögországgal kapcsolatban. Pedig ha némileg leegyszerűsítjük a dolgokat nagyon hasonló a helyzet. Rengeteg ember a téren akik a kormány távozását szeretnék. A görög miniszterelnök nem akar menni, személycseréket hajt végre a kormányban, mint Mubarak Egyiptomban.

Közben Steve Forbes, és a többi cápa lesötétített furgonokban látogatják a privatizálásra kijelölt állami cégeket.

Az ország területén áramkimaradások is előfordulhatnak, a privatizálásra kijelölt elektromos művek (Public Power Corporation) dolgozói hétfőn kezdték meg 48 órás sztrájkjukat, amivel a cég magánosítása ellen tiltakoznak.

Greece Is About To Get Hit With Widespread Blackouts, As Power Workers Go On Strike Monday

www.businessinsider.com

 

Sajnos ezzel már nem mennek sokra, a cég sorsa valószínűleg már eldőlt.

 

Görög exminisztert kísérnek a csalódott választók:

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr63001375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása