sorok között

sorok között

Moszkva nem Brüsszel

2011. április 18. - Politikai Ateista

Valóban nem.

A baloldalisággal egyáltalán nem vádolható Hírtv, Ősök tere című műsorának egyik tavaly márciusi adásában a téeszesítés harmadik szakaszáról, a Kádári agrárpolitikáról volt szó.

A műsorban elhangzott egy jelentéktelen megjegyzés Varga Zsuzsanna történész szájából.

Mindenkinek ajánlom az egész műsort, de ha valakit nem foglalkoztat különösebben a mezőgazdaság, akkor az elgondolkodtató mondat körülbelül az adás 7.-8. perce körül hangzik el.

A biztonság kedvéért azért kiírom:

"....ahhoz képest amit említettünk, hogy kenyérgabona importra szorult az ország a hatvanas évek közepéig, meg hús importra, amit nagyon szégyelltek Kádárék, és Hruscsov többször a szemükre is vettette, hogy egy ilyen kiváló adottságú ország, hogy szorulhat, hogy lehet, állandóan kunyerálni a kenyérgabonát......" - Ősök tere, Hírtv

Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, hogy az új főnökeink, Hruscsovval ellentétben, inkább azt szeretnék, hogy Magyarország mindent importáljon?

"Korlátozzák a német sertéshús magyarországi forgalmazását"

MTI, Index (jan 19)

Nyugi, csak a dioxin miatt.

"Magyarország visszavonta a dioxinrendeletet"

MTI, Index (feb 10)

Végre! Fellélegezhetnek a német gazdák!

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr622837287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása