sorok között

sorok között

Anonymus a Bankok Ellen Vonul

2011. március 14. - Politikai Ateista

Hackerek a bankok ellen.

Az Anonymus aktivista csoport megjelentette legújabb kiáltványát, amelyben háborút hirdetett a nemzetközi pénzügyi oligarchiák ellen.

 

A99 Operation Empire State Rebellion

- Mi egy decentralizált, nem-erőszakos ellenálló mozgalom vagyunk, amelynek célja a jogrend helyreállítása, és a harc a szervezett bűnöző osztály ellen.

- A lakosság 0.1 százaléka eddig soha nem látott módon összpontosította a vagyonát, és gazdasági háborút indított a populáció fennmaradó 99.9 százaléka ellen.

- Nem állunk kapcsolatban a kétpárti oligarchia egyik szárnyával sem. Véget akarunk vetni a korrupt kétpártrendszernek a kampányfinanszírozás, és a lobbi panama megszüntetésével.

- A célunk elsősorban a globális pénzügyi kartell szétzúzása, amely a Federal Reserve, az IMF, a Világbank, és a Nemzetközi Fizetések Bankjának vezetésében összpontosul.

- Követeljük, hogy a Federal Reserve bankrendszerén belüli elsődleges forgalmazókat vonják felelősségre a piacok manipulálása, és a globális gazdaság tönkretétele miatt.

- A jóindulat első jeleként követeljük, Ben Bernanke lemondását le a FED elnöki posztjáról.

- A következő közleményünkben bejelentjük az Empire State Rebellion hadművelet kezdetét.

 

Az Anonymus csoport a Wikileaks portált szankcionáló szolgáltatók ellen indított hacker támadásaival szerzett hírnevet magának. (Operation Payback) Azóta többek között támadásokat indítottak a tunéziai, és az egyiptomi kormány honlapjai ellen, valamint kiszivárogtatták a csoport tagjai, és vezetése személyazonosságának felderítésével megbízott HBGary Federal üzleti levelezését, aminek következtében a cég elnöke lemondásra kényszerült.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr532737171

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ács József - FORRADALMÁROK 2011.03.16. 09:23:35

CSOPORTKÉPEKMi mindenre alkalmas az egyistenhitek teológiája! A modern ember megborzong és felismeri az internetben Isten három fő attribútumát. Mindentudó, mindenható, mindenütt jelenlévő. Sokan dolgozó-szobájukban, munkahelyükön vagy internet-kávézók...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egy nik a sok közül 2011.03.14. 18:19:50

"Az Anonymus csoport a Wikileaks portált szankcionáló szolgáltatók ellen indított hacker támadásaival szerzett hírnevet magának."

le vagy maradva

már a szciento elleni fellépésükkel bekerültek a nemzetközi médiába, még a magyarba online médiába is
süti beállítások módosítása