sorok között

sorok között

Árszakadás

2013. április 19. - Politikai Ateista

Még mindig fémek.
Tegnap bedobtam egy képernyőképet egy angol kereskedő honlapjáról. Ma megint megteszem, de ezúttal koncentrálj az árakra.

Silverprices.JPG

Az árak zsír új 1 unciás ezüst érmékre vonatkoznak. Jutányosak, csak éppen várni kell egy kicsit, a jelek szerint a készleteik kimerültek. Az ilyen, és ehhez hasonló profilú kereskedők spot ár + százalékban meghatározott árrés alapon dolgoznak. Ha felmész az oldalra láthatod, hogy a fizetendő összeg percenkén-másodpercenként változik.

(Most vettem észre, hogy a hét elején 1 naposról 1 hetesre változtatott várható szállítási határidőt ma 2 hétre módosították)

Ezt pedig az Ebay-en lőttem, szintén tegnap:

Ebaycoins.JPG

Ezek az árak másodkézből származó érmékre vonatkoznak.

Ha egy használt termék ára magasabb az újnál akkor rendesen megborult a kereslet-kínálat egyensúly.

Nem mindenkit győz meg a spekulánsok árképzése. A valódi árfolyam kezd elszakadni a hivatalostól.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr455234108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.04.19. 16:25:45

theeconomiccollapseblog.com/archives/10-signs-the-takedown-of-paper-gold-has-unleashed-an-unprecedented-global-run-on-physical-gold-and-silver

"#3 Individual dealers all over the country are confirming that we are seeing a voracious appetite for precious metals at the moment."

vomit 2013.04.23. 09:31:48

de leginkabb
Maguire - Elaborates On The LBMA Default & Ensuing Panic
kingworldnews.com/kingworldnews/KWN_DailyWeb/Entries/2013/4/22_Maguire_-_Elaborates_On_The_LBMA_Default_%26_Ensuing_Panic.html

What's happened now is they are in a position where that leased gold is being asked for and they don't have it. I know of a very large client who actually turned up for his bullion, was refused his bullion, and told he would be settled in cash.
süti beállítások módosítása