sorok között

sorok között

Bulvárkormány

2012. december 07. - Politikai Ateista

Orbán viktor szerint az a baj, hogy a hóemberkéknek nem tudják megmagyarázni, hogy jó nekik a napon, ezért aztán elhatározta, hogy kommunikációs tréningre küldi a párt egyéni jelöltjeit, a választók megvezetésének megkommunikálásának főfelelősévé pedig Kocsis Mátét jelölte ki.

Orbán Viktor kormányfő szerint több fontos témát azért nem tudtak elmagyarázni az embereknek, mert azok kommunikációja elveszett a kormány és a Fidesz stábja között. Orbán a helyzet rendezésével Kocsis Máté józsefvárosi polgármestert bízta meg, aki a kommunikációs hierarchiájában a kormányszóvivő felett állna. Közben a kampányra is készül a Fidesz, elkezdik tréningezni a párt egyéni jelöltjeit. - Orbán felrázná a belassult Fideszt - Index

Problémák állítólag eddig is voltak, úgy néz ki, hogy a közterületek hajléktalanítását célző törvény megbuktatására adott lassú kormánypárti reakciók verték ki a biztosítékot az egyes számú testvérnél. Szerintem a Lex antihomless is simán csak egy marketinghúzás, a probléma gyökeréig nem hatol le, pusztán azt a célt szolgálta volna, hogy a szomorú valóságot eltakarítsa a járókelők szemei elől. A látszat a lényeg.

A kormány már eddig is iszonyat összegeket költött a marketingre, személyes kedvencem a bulvármédia kormányzati kommunikációba történő bevonásának az ötlete. Korábban már hivatkoztam a Véleményvezér, A Fidesz kizárólag a politikai analfabétákra épít című bejegyzésére, amely szerint a kormány egyszerű üzenetekkel az egyszerű választókat próbálja megszólítani, a Bajnai-plakátokért is felelős Békemenet civil harcosainak azonban most minden várakozást sikerült alulmúlniuk.

Kattints és gyönyörködj, a Tények magukért beszélnek:

Teny.JPG

Én csak azt szeretném üzenni a kormánynak, hogy még véletlenül se térjenek le a bulvárosodás útjáról, rengeteg kihasználatlan lehetőség van még. Semjén Zsolt oszthatna áldást a TV képernyőkön keresztül, csinálhatnának egy parlamenti X-Faktort, egy családi valóságshow sorozatot a sikeres Lázár családnál, néhány Hal a tortán epizódot Orbánéknál, Matolcsy és L. Simon pedig rendszeresen felléphetne a Showder klubban. Arról nem is beszélve, hogy a politikai vitákat a Balázs show keretein belül is lezavarhatnák, Szintiboy zenei kíséretében.

Ezek csak egy amatőr ötletelgetései, biztos vagyok abban, hogy a Young and Partners, és az I.M.G. Inter Media Group néhány száz milláért ennél sokkal jobbakat is ki tud találni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr584951502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jolaca 2012.12.07. 14:33:27

A hajléktalanokat végül is üldözni, büntetni kell - miért hajléktalanok?! Miért nem rendes magyar emberek, mint azok a sokhajlékosok, akik ilyen döntéseket hoznak? Csak nem képzelik, hogy állami/miniszterelnöki pénzeket fognak elverni rájuk? Megvan annak a helye: 4 milliárd azonnal kiutalva a hátrányos helyzetű amerikai Friends of Hungary számára...

Eino81 2012.12.07. 14:50:19

Bírom, hogy ez az ország pár forint eltérés esetén már ugrik az egyszerű állampolgár nyakára, de aki milliárdokkal tartozik, azt sosem zaklatják. Bírom, hogy vontak tőlem mindenfajta vonnivalót, de mikor egyszer hónapokkal később szerettem volna munkanélküli segélyt kérni, szartak rám. Bírom, hogy én is szerettem volna otthon maradni és dolgozni, de egy év sikertelenség után inkább kijöttem külföldre, mert itt megbecsülnek és MEGFIZETNEK.

Indítanék én is egy lapot, ami tele lenne bemásolt cikkekkel, mert plagizálni az menő. Bulváros lenne, mert benne lenne Győzike vagy Szalai Annamária, lenne benne sport is, hogy hol épp melyik csapat kapott kormánytámogatást. Meg ilyenek.

Magyarország jobbat érdemel. Viktor, én nem megyek haza, 2018 után sem...

Brian Cohen 2012.12.07. 14:52:51

Addig kell csesztetni a gonosz hajléktalanokat amíg meg nem unják az utcán tartózkodást és hazamennek!

dr Smittpálelnökúr 2012.12.07. 15:26:07

semjén, semjén, ő az akinek már papírja van arról, hogy ő is plagizált?

HomicideWatch (törölt) 2012.12.07. 15:32:08

hazaeshaladas.blog.hu/2012/12/07/attorest_az_atlathatosagban#comment-form

Álságosan átláthatóságot követelnek, de kérdem én: Mi lesz a képviselőink átláthatóságával?

nu pagagyí 2012.12.07. 16:26:16

Nincs ezen mit kommunikálni, ez így tökéletes, ahogy van. Ezeket a kiváló eredményeket kár csicsázni.

kvadrillio 2012.12.07. 16:53:17

"A Fidesz kizárólag a politikai analfabétákra épít című bejegyzésére, amely szerint a kormány egyszerű üzenetekkel az egyszerű választókat próbálja megszólítani,".....MELY ANALFABEATÁKRA ? AZOKRA, AKIK MÁR RÉG NEM TUDJÁK FIZETNI A REZSIJÜKET, ÉHEZNEK, FÁZNAK ÉS MUNKANÉLKÜLIEK ???!

brumeszkosz 2012.12.07. 16:59:42

@kvadrillio:

Tényleg primitívek vagyunk, mert nem hogy türjük de még magasztaljuk is ezt a tolvaj bandát!!!!

Mindenki olyan gazdát szolgál amilyet megérdemel, mi magyarok ilyen tolvajokat érdemlünk és választunk magunknak.

Mária 2012.12.07. 18:05:45

Odáig már eljutottunk, hogy 16 hónappal a választás előtt osztogatásba kezdett az Orbán-kormány.

Gázárcsökkentéssel vásárolna magának népszerűséget a Pávatáncos.

Úgy tűnik, ha ilyen gyorsan eljutottak az osztogatásig, nem sok minden maradt már a zsákjukban, amivel meg lehet téveszteni a választókat.

Jó eséllyel egy év múlva tele lesznek a hirdetési felületek ezzel a szavazatszerző ajánlattal:

"ORBÁN_KORMÁNY SZOPNA, NYALNA!"

Mária 2012.12.07. 18:12:17

@kvadrillio:

Ebben azért van logika.

Az iskolázott, netán felsőfokú végzettségű emberek egy részét megvették kilóra, vagy megzsarolták az állásával, akit meg nem vettek meg, és meg se tudják zsarolni, azt megtéveszteni nem tudják a hazudozással és a csúsztatásokkal.

Ezért próbálkoznak azokkal, akikhez nehezebben, lassabban jutnak el az infók, és nehezebben tudják megítélni azok valóságtartalmát.

Persze hülyeség azt gondolni, hogy a létminimumon vergődőket, meg a mélyszegényeket majd jól meg tudják győzni a Habony-féle ostobaságokkal arról, hogy Kánaán van, de hát mégis kikkel próbálkozzanak? Mindenki más elhajtja őket a picsába.

rohadjmegARCgeci 2012.12.07. 22:07:24

Nem értem,hol vannak hóemberek ebben a kiszáradt gödörben, itt a Góbi sivatag közepén?

rohadjmegARCgeci 2012.12.07. 22:11:20

Orbán Viktor kormányfő szerint több fontos témát azért nem tudtak elmagyarázni az embereknek, mert azok kommunikációja elveszett a kormány és a Fidesz stábja között.

Válasz erre;

A kommunikáció egy olyan csatorna,ahol van egy adó és egy vevő.Lehet közvetlen és közvetett formája.De,ha az adó(kormány) és a vevő (nép) kurvára nem beszél egy nyelvet,akkor nem beszélhetünk kommunikációról.

A hiba a készülékben ott van,hogy a drágalátos kormányunk és a kommunikációs főmufti világa és a nép világa, olyan messze van egymástól,mint Makó Jeruzsálemtől.
süti beállítások módosítása