sorok között

sorok között

Fegyverbe!

2012. november 11. - Politikai Ateista

Marc Faber szerint nem árt fegyverkezni:

Meg vagyok lepődve, hogy Obama újraválasztása után a részvénypiacok csupán 2 százalékot estek, én ugyanis arra számítottam, legalább 50 százalékos zuhanás jön majd ezután - mondta a neves svájci guru, Marc Faber. Ha nem is 50, de legalább 20 százalékos esésnek kell jönnie a részvénypiacokon. A befektetők jobban teszik, ha vásárolnak maguknak egy gépfegyvert, nekem pedig inkább egy tankra lesz szükségem - viccelődött Faber. - Összeomlás jön: jobban tesszük, ha fegyvert veszünk a guru szerint - Portfolio.hu

Faber talán csak viccelődött, de a poénját a jelek szerint sokan egészen komolyan veszik odaát. Az Egyesült Államok egyik legnagyobb kézifegyvergyártója a Sturm, Luger and Co újabb rekordeladásokkal büszkélkedhet.

Lugerproduction.jpg

Közben a Smith and Wesson.......

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr904897868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása