sorok között

sorok között

Olcsón megúszta

2013. november 22. - Politikai Ateista

6 évet kapott a részegen gyilkoló Rezesova, ha másodfokon marad az ítélet, akkor az előzetesben eltöltött idő miatt 2 év 9 hónap múlva szabadulhat feltételesen. Köszöni szépen, és felmentésért fellebbez.

 

Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy másodfokon enyhíteni fogják az ítéletet. A tárgyalásig pedig házi őrizetbe kerül, ide:

"A ház a legjobb nevű szállodák kínálatával veszi fel a versenyt, kávézó, étterem, többtípusú szauna, kültéri medence, fitneszterem, jachtkikötő szolgálják 'a kényelmet és a komfortot'. Az itt lakóknak nem kell aggódniuk a szobanövények locsolása, kis házi kedvenceik gondozása, vagy akár az ingek vasalása miatt sem, az online bevásárlórendszer pedig lehetővé teszi számukra, hogy az igényeiknek megfelelő ételekkel legyen tele a hűtő" – olvasható annak a luxuslakóháznak a honlapján, ahol információink szerint házi őrizetét szeretné tölteni a halálos közlekedési balesett okozásával vádolt szlovák Eva Rezesová. - Ebben a Duna-parti luxusban raboskodna Rezesová - HVG

A gyengébb idegzetűek kérem most ne nézzenek ide. Még nyomkövetőt is hordania kell !!! Szinte a látom, ahogy a belső medencében bűnhődik, miközben a nyomkövetőt próbálja a víz felett tartani. Kegyetlen az élet.

Őszintén szólva már az elején sejteni lehetett, hogy olcsón megússza majd. A papa hagyatékából bármilyen szakértői álláspont megvásárolható, azon sem lepődtem volna meg, ha sikerül olyan szakvéleményt produkálni, amely szerint Rezesova ott sem volt, a BMW-t pedig Harvey Lee Oswald vezette.

Nem vagyok jogász, de a bíróság enyhítő körülményeit nevetségesnek találom.

- Büntetlen előélet

Ez rendben van.

- Két kiskorú gyereke van a vádlottnak

Ah igen, és micsoda példás anya. 165-tel az autópályán, részegen.

- Olyan betegsége van, ami börtöntűrő képességét hátrányosan befolyásolja

Tessék?

Én nem tudom miről van szó, de előrebocsátom, hogy nekem is van ilyen. Egyébként észrevetted, hogy a bíróság mennyire káros az egészségre? A tárgyalások közeledtével a legtöbb vádlott megbetegszik.

- A Fiatot vezető áldozat "nem kizárható" szabálysértése nagymértékben hozzájárulhatott a baleset  bekövetkezéséhez

Nem kizárható, hogy a Fiat vezetője nem adta meg az elsőbbséget, a belső sávban 165-tel részegen tomboló Rezesovának.

Nem kizárható. Ez így egy feltételezés.

Ennyi erővel az sem kizárható, hogy Rezesova szándékosan hajtott a Fiatba.

- Rezesova alkoholos befolyásoltsága a bíró szerint csak enyhe fokú volt

Mindenképpen értékelni kell, hogy nem baszott be úgy istenesen mielőtt nekivágott az M3-nak. Akkor lehet, hogy 25 embert is megölt volna. Köszönjük.

Az eredmény szempontjából viszont azt hiszem mindegy, hogy mennyire volt berúgva.

Az áldozatokat sajnos az sem hozza vissza, ha Rezesovát egy terepjáró után kötve végighúzzák az M3-as teljes hosszán. Viszont jót tett volna az igazságérzetnek, ha egyszer nem az ártatlan áldozatok hozzátartozóinak kell csalódnia a bíróságban, hanem azoknak, akik magabiztosan szarnak a törvényekre, mert megszokták, hogy felette állnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr515649381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.11.23. 09:09:59

Hát kérném tisztelettel, pikkelysömöre van, ha már kérded - ez csak enyhítő körülmény nem? Amúgy meg, a balkanizálódás egy bizonyos pontján, az emberek saját kezükbe fogják venni az igazságszolgáltatás feladatát. Úgy érzem, eljött az idő. Ha holnap, valamelyik elkeseredett családtag a dunába lőné a spinét - tapsolnék neki.

Na persze pet palackkal dobálózóknak, vagy fatolvajoknak továbbra sincs kegyelem.

katolnai 2013.11.26. 02:50:22

felháborító milliomos-párti liberális szemétség!
süti beállítások módosítása