sorok között

sorok között

A fehérgalléros bűnözők Japánban is a törvények felett állnak

2013. október 31. - Politikai Ateista

Az egyik legnagyobb japán bank, a Mizuho Financial Group valóban hitelezett gengsztereknek. Úgy tűnik azonban, hogy némi fizetéscsökkentéssel megússzák a botrányt a felsővezetők, nem fognak fejek hullani - írja a Financial Times. A japán bankszövetség sem tartja elegendőnek, hogy a bankok csupán annyit kérdeznek a leendő adósoktól: tagja ön gengszterbandának?

 

Nem hullanak fejek a banknál a gengszter-hitelezés miatt

Portfolio

Business as usual...

yak.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sorkoz.blog.hu/api/trackback/id/tr705605289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vomit 2013.11.02. 01:12:35

"We’ve opened a door to hell" at Fukushima plant, and may never be able to close it — Radio Host: You mean that even with robots they don’t know where the 3 reactor cores are?
enenews.com/radio-weve-opened-a-door-to-hell-at-fukushima-plant-and-may-never-be-able-to-close-it-host-you-mean-that-even-with-robots-they-dont-know-where-3-reactor-cores-are-audio
süti beállítások módosítása